«Συγκεντρωμένοι μόνο στην προπόνηση»

21:35 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ηλίας Μπρουσιανός παρουσίασαν τον Τραϊανό Δέλλα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πριν από την έναρξη της προπόνησης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήρε τον λόγο και εξήγησε την απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει στην αλλαγή του προπονητή (κάτι που αποτελούσε και επιθυμία των ποδοσφαιριστών) και ζήτησε σεβασμό και υπακοή στον νέο τεχνικό της Ένωσης.
«Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ο νέος σας προπονητής. Πήραμε την απόφαση που θεωρούσαμε σωστή δεδομένης της κατάστασης και πιστεύουμε ότι κάναμε το σωστό. Πρέπει να τον ακούτε

και να τον σέβεστε. Να κάνετε ότι σας λέει. Ο κύριος Λίνεν προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα με τον δικό του τρόπο και τον ευχαριστούμε, αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και όλοι ενωμένοι να παλέψουμε για τους στόχους μας», είπε ο Δημητρέλος.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δέλλας, ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να... αποκοπούν από το περιβάλλον το επόμενο διάστημα και να σκέφτονται μόνο την προπόνηση: «Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Πιστεύουμε σε σας. Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Ξεχνάμε το παρελθόν και κλείνουμε τα αυτιά μας. Ότι ακούγεται, ότι λέγεται δεν μας απασχολεί. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό που κάνουμε, στην προπόνηση μας. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Θέλω δύο πράγματα. Δεν θέλω να δω κανέναν να ασχολείται με το... κινητό του και θέλω όλοι να είστε εδώ στην ώρα σας».

Στην προπόνηση επίσης ήταν και 20 περίπου οπαδοί οι οποίοι ζήτησαν, με έντονο τρόπο σε κάποιες στιγμές, από τους παίκτες να νικήσουν την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα