Πυρά κατά του Παναθηναϊκού και επίσημη απάντηση

Είναι ξεκάθαρο πως στην Ευρωλίγκα υπάρχει ένα μέτωπο που πολεμάει τον Παναθηναϊκό και που υπερασπίζεται τα συμφέροντα άλλων ομάδων. Η ΚΑΕ μέσω επίσημης ανακοίνωσης ζητάει σεβασμό προς το Τριφύλλι... Δεν του έφτανε του Παναθηναϊκού που πέρασε από πριονοκορδέλα στο πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και που ηττήθηκε εξαιτίας (και) της διαιτησίας, θα βγει στο τέλος και... από κάτω.

Την αρχή την έκανε ο προπονητής των Καταλανών
Πασκουάλ, ο οποίος άφησε αιχμές κατά τις διαιτησίας και τόνισε πως αδικήθηκε και η ομάδα του!

Ακολούθησε η ΤΣΣΚΑ που έκανε αίτημα προς την Ευρωλίγκα να τιμωρηθεί η έδρα του Παναθηναϊκού, εξαιτίας όσων (δεν) έγιναν στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων. Εκτός αυτού, ζήτησε από εδώ και πέρα τα παιχνίδια της με τους «πράσινους να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών!

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπερτομέου, με δήλωση πως ζητάει εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή των παιχνιδιών στην Αθήνα! Λες και έχει ποτέ ανοίξει μύτη σε ευρωπαϊκό αγώνα του Παναθηναϊκού!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στις προκλήσεις κατά του Παναθηναϊκού ως εξής:

«Μέχρι τώρα θεωρούσαμε πως το μπάσκετ παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και πάνω στο παρκέ. Επίσης, ήμασταν βέβαιοι πως οι δύο ομάδες αγωνίζονται με πέντε αθλητές η κάθε μία (και όχι 5 εναντίον 8).

Όπως και ότι η διοργανώτρια αρχή είναι ανεξάρτητη. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως, την υποκαθιστά, την εγκαλεί και την προτρέπει επίσημα να τιμωρήσει την έδρα του Παναθηναϊκού, μας …συμμορφώνει για τα πρόστιμα, ενώ ζητά τα μεταξύ μας παιχνίδια στην Αθήνα να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών!

Μήπως να φύγουμε; Δυστυχώς για εσάς θα μας βλέπετε πάντα μπροστά σας! Εμείς το μόνο που ζητήσαμε είναι διαφάνεια, ισονομία και ίδια κριτήρια.

Ούτε ασχοληθήκαμε αν τα χρήματα που κυκλοφορούν είναι άσπρα, κίτρινα ή …μαύρα, ούτε από ποιες δραστηριότητες προέρχονται. Τίποτε. Το μόνο που απαιτούμε είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο μεγαλύτερο σύλλογο των έξι παλικαρίσιων ευρωπαϊκών τροπαίων.

Επίσης, έπειτα από την πρωτοφανή στάση της ρωσικής ομάδας και του προέδρου της Αντρέι Βατούτιν, ο ομόλογός του στον Παναθηναϊκό Δημήτρης Γιαννακόπουλος όταν ενημερώθηκε για τα πεπραγμένα του δήλωσε πως: «Αν δεν αρέσει τον κ. Βατούτιν μπορεί να μην ξαναέρθει, εξάλλου είναι ανεπιθύμητος στην Αθήνα».

ΥΓ: Σεβόμαστε απεριόριστα την Μπαρτσελόνα και οποιαδήποτε ομάδα επενδύει νόμιμα εντός του γηπέδου και ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την ισπανική ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα