«Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο»

22:32 28/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος από την απόδοσή των παικτών του έμεινε ο Σούλης Μαρκόπουλος. «Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ και τον θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια. Τώρα, αν 2-3 άτομα βγήκαν από τα όρια και πέταξαν αντικείμενα, δεν αντικατοπτρίζει τη μάζα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν στρεσαρισμένοι γιατί υπήρχε το 'πρέπει' για τη νίκη και μέσα στο γήπεδο κάναμε ακριβώς ό,τι είπαμε και τα καταφέραμε», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

«Αν εξαιρέσουμε ένα τρίλεπτο στις

αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου, η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά και ήταν η πρώτη φορά που είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας και θα έλεγα ότι παίξαμε στοχευμένο μπάσκετ. Σε ό,τι αφορά το αντιαθλητικό φάουλ, ο κανονισμός λέει ότι είναι αντιαθλητικό από τη στιγμή δεν έχει φύγει η μπάλα από τα χέρια κι αυτό έδωσαν οι διαιτητές. Σφύριξαν πριν πάρει τη μπάλα».

Μάλιστα σε εκείνο το σημείο άνοιξε κουβέντα με τον προπονητή του Άρη, Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος τον ρώτησε: «Εσύ δηλαδή το είδες αντιαθλητικό;» με τον Σούλη Μαρκόπουλο να απαντά:

«Πρέπει να το δούμε, βάσει κανονισμού. Για μένα, άλλο είναι αντιαθλητικό. Στο κέντρο του γηπέδου στο τέλος του ημιχρόνου. Έγιναν πολλά σφυρίγματα και από τη μία και την άλλη πλευρά. Μπράβο και στον Άρη που έχει βρει χημεία, έχει καλούς παίκτες. Εμείς είχαμε κάποιους στόχους να βγάλουμε από το παιχνίδι, σε κάποιους το πετύχαμε σε κάποιους άλλους όχι».

Keywords
Τυχαία Θέματα