Εύκολο βράδυ για Άρη

21:41 28/12/2011 - Πηγή: AEK365

Εύκολη νίκη απέσπασε ο Άρης κόντρα στην αδύναμη Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ είχε την κατοχή και τις πρωτοβουλίες καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο επικράτησε με σκορ 2-0 των Δραμινιτών. Η ομάδα του Μάκη Κατατσαβάκη είχε παθητικό ρόλο σε όλο το 90λεπτο και έχασε, ουσιαστικά, το παιχνίδι από την στιγμή που αποβλήθηκε ο Κανακούδης (44').


ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο Άρης

μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτα λεπτά κι έτσι δεν επέτρεψε στη Δόξα Δράμας να πάρει τις πρωτοβουλίες και να επιδιώξει κάποια επίθεση. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη περίμενε συνεχώς τους "κίτρινους" πίσω από την γραμμή του κέντρου ωστόσο δεν κατάφερε να διώξει όλες τις επιθέσεις τους. Στο 13' ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Νέτο έβαλε την σέντρα και ο Ούμπιδες σκοράρε για πρώτη φορά με την φανέλα του Άρη.
Στη συνέχεια ο Άρης προσπάθησε να σημειώσει και ένα δεύτερο τέρμα προκειμενου να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς. Η Δόξα Δράμας συνέχισε να έχει το παθητικό ρόλο και να περιμένει όλη πίσω από το κέντρο.
Ύστερα από 30 λετπά παιχνιδιού η Δόξα Δράμας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς. Ο Βάντερσον πέρασε δύο αντιπάλους του και σούταρε από καλή θέση με τον Βελλίδη να αντιδρά σωστά και να διώχνει σε κόρνερ.
Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκης άλλαξε εικόνα και άρχισε να πιέζει τους παίκτες του Άρη προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Ωστόσο ήταν μάταιο αφού τα σουτ των παικτών της Δόξας,δεν έβρισκαν εστία.
Η προσπάθεια για τους Δραμινίτες σταματάει στο 43' όπου και ο Κανακούδης δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αφήνει με δέκα παίκτες την ομάδα του για το δεύτερο μέρος.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΤο ίδιο δυνατά συνέχισε να παίζει και στην επανάληψη ο Άρης με την Δόξα να περιμένει και πάλι πίσω. Οι παίκτες του Μίχαλ Πρόμπιερζ είχαν πολλές ευκαιριές στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ώστε να πετύχουν το 2-0 και να "κλειδώσουν" το ματς.
Μετά από τις φάσεις του Άρη, ο ρυθμός του ματς έπεσε κατά πολύ και το θέαμα ήταν κακό. Ο Άρης κατάφερε να ευτιχίσει και να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Καπετάνο στο 79'.
Ο Έλληνας μέσος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε μπροστά και εκείνος με δυνατό σουτ τελείωσε ουσιαστικά την αναμέτρηση 10 λεπτά νωρίτερα.
Το ματς έληξε και ο Άρης πέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο της Δόξα Δράμας επιρκατώντας με 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Σολτάνι, Τόχα, Τσέζαρεκ, Κατίδης (46' Καπετάνος), Ντίκο, Καζναφέρης (66' Γιαννιώτας), Λαζαρίδης, Ούμπιδες (83' Ακόστα)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Αραβίδης (73' Γκαμπόρ), Κανακούδης, Λίμα, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι (78' Κατσικογιάννης), Κουμπρόγλου (58' Σοϊλέδης)
Διαιτητής: Βοσκάκης

Βοηθοί: Μπιτσίδης, Κουρομπύλια

Keywords
Τυχαία Θέματα