Στους ισχυρούς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ανίσχυρος ο Ατρόμητος

11:52 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

Τα πλέι οφ της Super League ολοκληρώθηκαν με την ΑΕΚ να εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League, με τον Ατρόμητο να ξεκινά από τον τρίτο προκριματικό γύρο και τον ΠΑΟΚ, ως τελευταίος, από τον δεύτερο προκριματικό γύρο.
Η Ένωση παρά την πτώση του συντελεστή της στους 24.420 πόντους θα

βρίσκεται σίγουρα στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League. Όσο για τους πιθανούς αντιπάλους της, ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα καθώς θα έχουν προηγηθεί τρεις προκριματικοί γύροι ενώ αναμένονται στην κλήρωση να συμμετάσχουν και οι ομάδες που θα έχουν αποκλειστεί από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ σε πρωταθλητές και μη πρωταθλητές. Με μια πρώτη ματιά, οι αντίπαλοι που καλό θα ήταν να μην βρεθούν στον δρόμο της ΑΕΚ είναι η Φέγενορντ, η Ντιναμό Μόσχας, ο Ερυθρός Αστέρας και η Σλόβαν Λίμπερετς. Σημειώνεται πως το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ για τα πλέι οφ του Europa League είναι προγραμματισμένο για τις 23 Αυγούστου με την ρεβάνς να γίνεται μια εβδομάδα αργότερα.
Ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και θα βρίσκεται στους αδύναμους με συντελεστή 7.420 πόντους. Σίγουρα πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας του Περιστερίου θα είναι ομάδες όπως η Ίντερ, η Λίβερπουλ, η Μαρσέιγ, η Τβέντε, η Μπεσίκτας, ο ΑΠΟΕΛ, το Ανόβερο, η Σπάρτα Πράγας και άλλες δυνατές ομάδες. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το έργο του Ατρομήτου για πρόκριση στα πλέι οφ είναι πάρα πολύ δύσκολο με την ελληνική ομάδα να ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 2 Αυγούστου με το πρώτο παιχνίδι και μια εβδομάδα αργότερα να διεξάγεται η ρεβάνς.
Τελευταίος και καταϊδρωμένος στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία του μιας και θα πρέπει να είναι έτοιμος στις 19 Ιουλίου για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι στους ισχυρούς και να αντιμετωπίζει μια από τις Όσιγιεκ, Μποέμιανς, Σκόντο Ρίγα, Ολίμπια Λιουμπλιάνα, Λεβάδια Ταλίν, Μάιπα και Σιρόκι Μπρίγιεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα