Στους 8 η Γιουνάιτεντ...

23:46 16/2/2015 - Πηγή: AEK365

FA CUP-5ος ΓΥΡΟΣ

Πρέστον-Μάντσεστερ Γ.: 1-3

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίστηκαν ξανά κατώτεροι του μετρίου και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν καταφέρει να κάνουν ούτε ένα σουτ στον στόχο, ενώ είχαν μόλις μια καλή στιγμή από στημένη φάση.

Η Πρέστον προηγήθηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι Ερέρα και Φελαϊνί έκαναν την ανατροπή, προτού ο Ρούνεϊ με εκτέλεση πέναλτι, στο παιχνίδι όπου επέστρεψε στη θέση του επιθετικού, διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Μπορεί ο Γουέιν Ρούνεϊ να επέστρεψε στην επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πλαισιώσει τον

Ραδαμέλ Φαλκάο, ωστόσο, η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ δεν ήταν καθόλου απειλητική απέναντι στην Πρέστον. Χωρίς σουτ στο στόχο και μόλις με μια καλή εκτέλεση φάουλ από τον Ντι Μαρία, οι «κόκκινοι διάβολοι» αρκέστηκαν σε παιχνίδι κατοχής της μπάλας και παράλληλο ποδόσφαιρο, αφού δεν είχαν την φαντασία και τον τρόπο να περάσουν τη μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων. Η Πρέστον έκανε πολλή δουλειά, οι ποδοσφαιριστές της έτρεξαν πολύ για να αποφύγουν τυχόν ολιγωρίες και να καλύψουν κενά και αιφνιδίασαν στην επανάληψη! Στο 47ο λεπτό, ο Λερντ πήρε την πάσα του Γκάρνερ, έκανε αμέσως το σουτ, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Βαλένσια και νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0!

Μάλιστα, στο 52' με τον Κλαρκ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως χάθηκε τεράστια ευκαιρία από κοντινή απόσταση. Η Γιουνάιτεντ πλέον έπρεπε να βρει τρόπο όχι απλά να σουτάρει στην εστία, αλλά να πετύχει και γκολ. Ο (ξανά) κακός, Ραδαμέλ Φαλκάο αντικαταστάθηκε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και αυτός που έδωσε προσωρινά λύση ήταν ο Ερέρα που στο 65' έκανε το 1-1, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για οφσάιντ του Ρούνεϊ που βρισκόταν μπροστά στο οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα, αλλά δεν επηρέασε τη φάση... Ο Μαρουάν Φελαϊνί στο 72' με διπλή προσπάθεια ολοκλήρωσε την ανατροπή, ενώ το τελικό 3-1 έγραψε ο Ρούνεϊ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 87'. Στις καθυστερήσεις, ο Γιάνγκ χρειάστηκε να απομακρύνει πάνω στη γραμμή έπειτα από ασταθή απόκρουση του Ντε Χέα σε κεφαλιά του Λερντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα