Το τέταρτο «double-double» του Μενσά και τα αρνητικά ρεκόρ

22:56 16/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ένα ακόμη «double-double» στο ΟΑΚΑ, και το τέταρτο του στο πρωτάθλημα συνολικά, .πέτυχε ο Ποπς Μενσά-Μπονσού. Με τους 18 πόντους που σημείωσε ο Βρετανός σέντερ ξεπέρασε τους 100 στην Basket League και ήταν για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική ο ΜVP της ΑΕΚ (είχε 25 βαθμούς). Είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με τον ΚΑΟΔ

(48 ranking), με τον Κόροιβο (24) και τον Πανιώνιο (31).

Στον αντίποδα, πολλά αρνητικά ομαδικά ρεκόρ έκανε η Ένωση απέναντι στον Παναθηναϊκό, επιδόσεις που εξηγούν και την εικόνα του αγώνα.

Πρώτον, οι παίκτες του Σάκοτα σούταραν με 43.75% στα δίποντα (14/32). επίδοση που είναι η χειρότερη στα εντός έδρας παιχνίδια τους (η προηγούμενη ήταν το 47,2% με 17/36 στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο).

Δεύτερον, οι 62 πόντοι στην επίθεση αποτελούν ισοφάριση της χειρότερης εντός έδρας επίδοσης της ΑΕΚ (τόσους είχε πετύχει και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό).

Τρίτον, πλησίασαν το αρνητικό ρεκόρ του πρωταθλήματος με τα 21 λάθη τους (είχαν 23 στο ματς με τον Κόροιβο όσα έκανε και η ΑΕΝΚ κόντρα στον Ολυμπιακό)

Τέταρτον, οι 10 ασίστ που είχε η ΑΕΚ είναι συνολικά η χειρότερη επίδοση της (η προηγούμενη ήταν οι 11 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στο εκτός με τον ΠΑΟΚ).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ σημείωσε θετικό ρεκόρ, αυτό των κλεψιμάτων, κάνοντας 11.

Keywords
Τυχαία Θέματα