Στον τελικό η Ντόρτμουντ (VIDEO)

23:28 15/4/2014 - Πηγή: AEK365

DFB POKAL-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 2-0
Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Το 4ο Κύπελλο στην ιστορία της θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που κέρδισε με 2-0 τη Βόλφσμπουργκ και προκρίθηκε στον τελικό.

Η Ντόρτμουντ μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς και στο 9ο λεπτό ο Ρόις από δεξιά έστρωσε στον Μχιταριάν, που έκανε την παράλληλη κίνηση στην περιοχή και με αριστερό σουτ έγραψε το 1-0. Στο 21ο λεπτό ο Βαϊντενφέλερ έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Ντε Μπρούιν, ενώ στο 27' ο Βέλγος

βρέθηκε πιεζόμενος από τον Πίστσεκ και αστόχησε από καλή θέση. Μάλιστα στο 41ο λεπτό η κεφαλιά του Μαλανγκά σταμάτησε στο δοκάρι της Ντορτμουντ και στην επαναφορά ο Ντε Μπρούιν αστόχησε σχεδόν εξ επαφής. Κι ενώ η Βόλφσμπουργκ πίεζε, η Ντόρτμουντ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 43'. Ο Ρόις έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Λεβαντόφσκι πήρε την μπάλα και με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-0.

Στο 54ο λεπτό το σουτ του Λεβαντόφσκι σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Γκριν, ενώ στο 70' ο Βαϊντενφέλερ είπε όχι σε σουτ του Πέρισιτς. Μάλιστα στο 74ο λεπτό ο Μαλαντά μπήκε στην περιοχή αλλά από πολύ κοντά έστειλε άουτ την μπάλα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς, Ντουρμ, Κελ, Μχιταριάν (72' Κιρχ), Τζόγιτς, Ρόις (90' Σκίμπερ), Γκροσρόιτζ, Λεβαντόφσκι (85' Ομπαμεγιάνγκ).

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκριν, Τρεσχ, Νάλντο, Νότσε, Σέφερ, Λουίς Γκουστάβο, Μαλαντά (83' Καλιγκιουρί), Ντε Μπρούιν, Άρνολντ (62' Βιεϊρίνια), Πέρισιτς, Όλιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα