Πελεγκρίνι: Δεν τα παρατάμε ως το τέλος

22:03 15/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής των «πολιτών» αντιλαμβάνεται ότι μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του «Άνφιλντ», τίποτα δεν στο χέρι της ομάδας του. Περιμένει, όμως, αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του και διάθεση να κυνηγήσουν μέχρι το φινάλε της χρονιάς την ανατροπή!
«Νομίζω ότι η ομάδα γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Χάσαμε από τη Λίβερπουλ, όμως έχουμε ακόμα μπροστά μας άλλα έξι παιχνίδια και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο. Εάν δεν τα καταφέρουμε, θα σημαίνει ότι η Λίβερπουλ νίκησε και στα τελευταία τέσσερα της

ματς. Δεν νομίζω, όμως, ότι άλλαξαν εντελώς τα πράγματα μετά τον αγώνα της Κυριακής. Οι οπαδοί πιστεύουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εάν νικήσουμε και τους δύο αναβληθέντες αγώνες, θα είμαστε ένα βαθμό πίσω από τη Λίβερπουλ. Εάν δεν έχεις πίστη όταν βρίσκεσαι ένα βαθμό πίσω, δεν καταφέρνεις τίποτα. Πραγματοποιούμε πολύ καλή σεζόν και ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα έξι παιχνίδια μας», δήλωσε αρχικά ο Χιλιανός προπονητής και πρόσθεσε:
«Το σημαντικότερο είναι να πάρουμε τα δικά μας ματς. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τις άλλες ομάδες, αλλά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά εμείς. Για αυτό είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν».
Όσο και να ήθελε να περάσει στα... ψιλά την ήττα από τη Λίβερπουλ, αναγκάστηκε τελικά να σχολιάσει την επόμενη μέρα της ομάδας του: «Προσπαθούμε να συνέλθουμε. Δεν είναι εύκολο μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά προσπαθούμε. Ολοι οι παίκτες έχουν αίσθηση του τι πρέπει να κάνουν και για τι μαχόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα