Στον… κόσμο του ο Φερέιρα

21:45 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για μία δήλωση πριν πάει στη συνέντευξη Τύπου κλήθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, από το συνδρομητικό κανάλι, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να αποδείξει πως όσο καλός προπονητής είναι, τόσο του αρέσει να... προκαλεί την κοινή γνώμη με τα λεγόμενά του. Σε ένα παιχνίδι που αν μία ομάδα μπορούσε να φωνάζει για τη διαιτησία, αυτή θα έπρεπε να είναι η ΑΕΚ, ο Φερέιρα

τα «έχωσε» στον Σπάθα γιατί δεν προστάτεψε την ομάδα του. «Ήταν θετικό ότι η ΑΕΚ έπαιξε επιθετικά. Κάθε ομάδα πρέπει να παίζει έτσι. Όμως υπάρχει και ένας διαιτητής που θα έπρεπε αυτή την επιθετικότητα να τη βάλει πάλι σε κάποια μέτρα. Να προστατέψει τους παίκτες μου από το επιθετικό παιχνίδι του αντιπάλου». Όσο για το ματς, σχολίασε αρχικά:

«Είχα πει ότι αυτός ο αγώνας είναι δυσκολότερος από τους προηγούμενος. Πρόκειται για ένα ντέρμπι και επίσης έτυχε να παίζουμε στο ίδιο γήπεδο που παίζουν και οι δύο ομάδες. Ο παράγοντας εντός έδρας δεν είχε μεγάλη επιρροή. Κατά την διάρκεια του αγώνα κάναμε κάποιες φάσεις πολύ καλές, σημειώσαμε 3 τέρματα. Εμένα δεν μου αρέσει να χάνω γκολ και πιστεύω ότι τα γκολ που χάσαμε οφείλονται σε λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήρθαν με πολλές προσδοκίες και έδειξαν να έχουν ένα άγχος που δεν θα έπρεπε να έχουν». Τέλος έπλεξε το εγκώμιο του Λέτο, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούνταν τουλάχιστον 2-3 γκολ ακόμα:

«Αν και δεν είναι του χαρακτήρα μου θα ήθελα να μιλήσω σχετικά για τον Λέτο. Θα έλεγα τα καλύτερα. Σημείωσε δύο τέρματα, ήταν ομαδικός, έπαιξε με τους συμπαίκτες του και έτσι θέλω να τον βλέπω να αγωνίζεται. Η σημερινή νίκη οφείλεται στην ομαδική συνεργασία που γίνεται καθώς επίσης και ο τρόπος που εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας έδωσε η ΑΕΚ. Και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε 2 ή 3 γκολ περισσότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα