Στον έβδομο ουρανό ο Λένον

11:53 8/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μια μέρα μετά την συμπλήρωση 125 χρόνων ζωής, η Σέλτικ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 στο γιορτινό "Celtic Park" με τον Νιλ Λένον να εμφανίζεται ενθουσιασμένος για την επιτυχία των πρωταθλητών Σκωτίας.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Σέλτικ τόνισε: "Είναι μια από τις πιο περήφανες νύχτες της καριέρας μου. Οι παίκτες κατέβαλαν μια μνημειώδη προσπάθεια στην επέτειο του συλλόγου. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, δικαίωσαν τους εαυτούς τους και απλά κέρδισαν την καλύτερη ομάδα

του κόσμου. Ήταν δυο από τις πιο δύσκολες εξετάσεις που θα δώσουν ποτέ στην καριέρα τους και κατάφεραν να ανταπεξέλθουν".
Για το σχέδιο που οδήγησε στην νίκη, ο Λένον δήλωσε: "Πιστεύαμε ότι μπορούμε να τους επηρεάσουμε στα κόρνερ, ξέραμε ότι η πίσω ζώνη τους με τον Άλμπα μαρκάρει με άμυνα ζώνης και ξέραμε ότι μπορούσαμε να τους απειλήσουμε. Ο Τσάρλι Μάλγκριου είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στα στημένα, η εκτέλεση του ήταν τρομερή και ο Βιανιγιάμα, ο οποίος συνεχώς βελτιώνεται, πετυχαίνει ένα σπουδαίο γκολ για εμάς και στην συνέχεια προσπαθείς να αντέξεις την καταιγίδα που ξέρεις ότι έρχεται και δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις".
Τέλος ο προπονητής της Σέλτικ πρόσθεσε: "Αυτές είναι ιδιαίτερες βραδιές και όταν ανέλαβα είπα ότι ήθελα να τις φέρω πίσω. Δεν έχω ξαναδεί την ατμόσφαιρα τόσο καλή όσο σήμερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα