Βιλανόβα: Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία

11:09 8/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Celtic Park", η Μπαρτσελόνα είχε πολλές ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό πορτιέρο Φρέιζερ Φόρστερ με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Σέλτικ με 2-1 και τον Τίτο Βιλανόβα να αντιμετωπίζει ψύχραιμα την απώλεια βαθμών υπογραμμίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά ούτε και η τελευταία που οι Καταλανοί φεύγουν ηττημένοι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Πρέπει να πούμε πολλά μπράβο στον Φρέιζερ Φόρστερ, ο οποίος έκανε ένα σπουδαίο ματς. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να

κερδίσουμε, αλλά έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ούτε και η τελευταία".
Για την Σέλτικ ο Βιλανόβα δήλωσε: "Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ την Σέλτικ για την νίκη της. Το γήπεδο ήταν εντυπωσιακό. Έχω πάει σε πολλά γήπεδα, αλλά ποτέ δεν έχω δει κάτι παρόμοιο. Τους εύχομαι χρόνια πολλά για τα 125α γενέθλια του συλλόγου. Ξέραμε ότι θα μας δυσκολέψουν. Κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ, έχοντας δημιουργήσει μία μόλις φάση. Θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε ψηλούς ποδοσφαιριστές αλλά αυτό είναι το παιχνίδι που θέλει να βλέπει ο κόσμος από την Μπαρτσελόνα".
Όσο για το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε για πρώτη φορά από εκείνο το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης για το ισπανικό Σούπερ Καπ, ο Βιλανόβα τόνισε: "Είπα ότι αυτό ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι την φετινή σεζόν, αλλά είμαστε τυχεροί που απομένουν δυο αγώνες και μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα