Στο...καμίνι για την πρωτιά τα κορίτσια!

00:14 25/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ντέρμπι πρωτιάς θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή, το απόγευμα. Συγκεκριμένα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού και θέλει μόνο τη νίκη που θα την φέρει σε τροχιά κορυφής. Ο μεγάλος αγώνας για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 θα ξεκινήσει στις 19:00, το απόγευμα και οι οπαδοί της Ένωσης έχουν

ξεσηκωθεί, αφού με «τρίποντο» η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου καταλαμβάνει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στέλνει τις «ερυθρόλευκες» στην δεύτερη θέση, αυτόματα.

Το γεγονός αυτό έχει πεισμώσει τις παίκτριες και το τεχνικό τιμ και έχει δοθεί όρκος νίκης, ώστε η χρονιά, να συνεχίσει σε εξαιρετικούς ρυθμούς και στο τέλος οι στόχοι, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση τίτλων να εκπληρωθούν.

Ο Απόστολος Οικονόμου έχει ζητήσει από τα κορίτσια του να φανούν προσεχτικές και συγκεντρωμένες σε όλα τα σημεία του αγώνα, αφού ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που την φετινή αγωνιστική περίοδο θα τους κοντράρει. Έτσι, ο Ενωσίτης τεχνικός έχει καταστρώσει τα πλάνα του, με μοναδικό πρόβλημα να είναι αυτό της Βαλέρια Χέγας, η οποία μετά το χτύπημα στο χέρι της, στον αγώνα με το Μαρκόπουλο τέθηκε νοκ άουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα