«Στόχος το πρωτάθλημα»»

19:50 22/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στην ομάδα που τον βοήθησε να προσαρμοστεί γρήγορα, αφιέρωσε ο Βραζιλιάνος ακραίος του ΠΑΟΚ, Λεονάρντο Ριμπέριο Νασιμέντο Ντος Σάντος τον τίτλο του MVP για την 14η αγωνιστική της βόλεϊ λιγκ. Παράλληλα έθεσε υψηλούς στόχους μιλώντας για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Αισθάνομαι ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος επειδή δουλέψαμε καλά σαν ομάδα αλλά και επειδή έπαιξα καλά και βοήθησα την ομάδα μου και τον εαυτό μου για να πάρουμε αυτή την νίκη σε ένα παιχνίδι για το οποίο προετοιμαστήκαμε

πολύ σκληρά», δήλωσε, για να συνεχίσει αναφερόμενος στο... κλειδί της επιτυχίας.

«Το κλειδί ήταν ότι η ομάδα δούλεψε καλά. Αλληλουποστηριχτήκαμε στις δύσκολες στιγμές του αγώνα και καταφέραμε να κρατήσουμε την αυτοσύγκεντρωση μας καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πράγμα που δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Παμβοχαϊκός. Μας βοήθησε και ο προπονητής που σε κρίσιμες στιγμές έκανε κάποιες καλές επιλογές, έβαλε παίκτες για να κάνουν πιο τακτικό σερβίς και οι αλλαγές αυτές μας βοήθησαν να δυναμώσουμε σε κρίσιμα σημεία».

Για την ανάδειξη του ως MVP της 14ης αγωνιστικής στην 3η του συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Λεονάρντο Ντος Σάντος είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο. Δουλεύω πολλές ώρες για να γίνω καλύτερος. Αυτός ο τίτλος όμως δεν ανήκει σ΄μένα. Τον αφιερώνω στον πρόεδρο, στους προπονητές μου, στους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να προσαρμοστώ τόσο γρήγορα. Ο τίτλος ανήκει σε όλη την ομάδα. Είναι προσπάθεια όλων».

Τέλος για τους στόχους του ΠΑΟΚ που μετά και από αυτή τη νίκη σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας ο Βραζιλιάνος ακραίος έβαλε τον πήχη ψηλά καθώς τόνισε: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Κοιτάμε όμως το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα πάμε βήμα -βήμα για να δούμε μέχρι που θα φθάσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα