«Περιμένουμε το Βεργίνα Καπ»

19:15 22/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Χριστουγέννων, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (19-20/1) και αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη διοργάνωση για το άθλημα των Καταδύσεων το 2013. Συμμετείχαν συνολικά 37 αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Γ' και Δ'. Νικήτρια ανεδείχθη η ΑΡΓΩ και η υπεύθυνη της ομάδας Πέπη Χαραλάμπους μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη διάκριση αυτή:

«Τα παιδιά μας τα πήγαν πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την

απόδοσή μας. Μας βοηθά πολύ που το κολυμβητήριο της Γλυφάδας είναι σε λειτουργία, όπως και το ΟΑΚΑ. Κάνουμε προπονήσεις και στα δύο κολυμβητήρια και είναι πολύ θετικό αυτό για τα παιδιά», δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενη στους επερχόμενους στόχους της ομάδας: «Ο επόμενος μας στόχος είναι το «Βεργίνα Καπ», διεθνής διοργάνωση μικρών κατηγοριών που γίνεται στην Αθήνα και παρά τις αντίξοες συνθήκες ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί, καθώς το περιμένουμε πως και πως».

Στην συνέχεια, η κ. Χαραλάμπους αναφέρθηκε στην διοργάνωση και δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όσους στηρίζουν την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών: «Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή. Όπως πάντα, ο Βόλος μας υποδέχθηκε θερμά, παρά τις δύσκολες εποχές, όλα λειτούργησαν σωστά. Είμαστε ευγνώμονες, καθώς όλα λειτουργούν χάρη στη στήριξη των γονέων και αυτών που αγαπούν το άθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα