«Στόχος το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του Πόζναν»

16:38 5/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του Χειμερινού πρωταθλήματος κολύμβησης ΟΠΕΝ που διεξήχθη 1-3 Μαρτίου στη Λάρισα, ο Μιχάλης Κοντιζάς ο οποίος με 56.93 πέτυχε το σχετικό όριο (57.06) για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων / Νεανίδων της Πολωνίας (10-14 Ιουλίου). Ο πολλά υποσχόμενος κολυμβητής του Εθνικού Πειραιά δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Ήθελα να πιάσω ένα όριο στο Χειμερινό

πρωτάθλημα κατηγοριών του ΟΑΚΑ, όπου η πισίνα ήταν καλύτερη, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν τα πήγα τόσο καλά, σε σχέση με τις προπονήσεις που είχα κάνει. Ωστόσο, οι κόποι μου ανταμείφθηκαν στο ΟΠΕΝ της Λάρισας. Την πρώτη ημέρα των αγώνων έπεσα στα 100μ. ύπτιο με επίδοση 57.24, γεγονός που με στεναχώρησε. Στο αγώνισμα των 200μ. ύπτιο πάλι δεν κατόρθωσα να πιάσω το όριο για λίγο. Από εκεί και πέρα, ήθελα να πετύχω ένα καλό χρόνο στο 50άρι ή στα 4χ100μ. Μικτή Ομαδική. Το πρωί πριν αγωνιστώ δεν ήμουν στα καλύτερά μου, η κούραση είχε αρχίσει να φαίνεται σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, με τη βοήθεια των υπόλοιπων παιδιών στη σκυτάλη, κατάφερα να πιάσω εκεί το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πόζναν, που αποτελεί και τον βασικό μου στόχο. Θα ήθελα να σημειώσω επιτυχημένες επιδόσεις, γιατί όχι και ένα μετάλλιο», ανέφερε αρχικά ο νεαρός κολυμβητής και συμπλήρωσε:

«Δόξα το Θεό το Παπαστράτειο κολυμβητήριο όπου προπονούμαστε παραμένει ανοιχτό, σε αντίθεση με άλλα κολυμβητήρια πουν κλείνουν κατά καιρούς. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη στήριξη, τους δύο προπονητές μου Άκη Οικονόμου και Μανώλη Κουτσουδάκη, τον γυμναστή μου Αλέξανδρο Προβολισιάνο και την οικογένειά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα