Μουρίνιο: Ο Ρονάλντο καλύτερος του Μαραντόνα!

16:00 5/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν δίστασε να υποστηρίξει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μια δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο βρετανικό δίκτυο ITV, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είναι ο καλύτερος. Ο καλύτερος στον κόσμο. Πιθανότατα ο καλύτερος στην ιστορία. Παρακολούθησα κάποιες φορές τον Μαραντόνα. Δεν έχω δει ποτέ τον Πελέ.

Ομως ο Κριστιάνο είναι απίστευτος. Ο άνθρωπος είναι κορυφαίος".
Σε ερώτηση αν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι ικανός να αποκλείσει μόνος του την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο απάντησε: "Το κλειδί είναι πάντα η ομάδα να έχει ισορροπία και όλοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Σε αυτό το επίπεδο, αν κάποιος δεν τα καταφέρει, δεν έχουμε ελπίδα. Ποτέ δεν λέμε ότι ο Ρονάλντο είναι υπεύθυνος όταν χάνουμε ένα παιχνίδι, ούτε σκεφτόμαστε ότι είναι αυτός που κέρδισε κάποιο άλλο μόνος του. Χωρίς την ομάδα δεν είναι τίποτα, όπως και χωρίς αυτόν η ομάδα δεν είναι ίδια".
Τέλος για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: "Πως θα σταματήσει η Γιουνάιτεντ τον Ρονάλντο; Δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ποτέ δεν είναι. Ποτέ δεν θέλησα να σταματήσω τον Ρονάλντο. Είναι δικό τους πρόβλημα...".

Keywords
Τυχαία Θέματα