«Στόχος μου η διάκριση στο Παγκόσμιο της Ρωσίας»

17:08 5/4/2014 - Πηγή: AEK365

Στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Ηλίας Ηλιάδης για να παρακολουθήσει το 6ο Κύπελλο Ηλιάδης του Τζούντο που φέρει τιμητικά το όνομα του.Μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε ο «Mr Ippon» και υποβασταζόμενος από πατερίτσες μίλησε για την επιστροφή του στο τατάμι, αλλά και τον στόχο που έχει θέσει που είναι το Παγκόσμιο της

Ρωσίας.

Χαρακτηριστικά ο Ηλιάδης είπε: «Αύριο θα επισκεφθώ τον γιατρό για να αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις σχετικά με τις φυσιοθεραπείες και τις ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης που θα μου επιτρέψουν το συντομότερο δυνατόν να επανέλθω. Μόλις χθες έκανα την πρώτη μου φυσικοθεραπεία. Αισθάνθηκα δυνατός και χαρούμενος που ξεπέρασα κι αυτήν την χειρουργική επέμβαση χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα, είναι ο γιός μου, ο Ηρακλής, που με πιέζει να παλέψουμε (γέλια). Στόχοι μου είναι η διάκριση στα επόμενα γκραν πρι και φυσικά η μεγάλη μου επιδίωξη είναι το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Ωστόσο στο πλευρό του είχε δυο αθλητές του τζούντο τον Αλέξη Ντανατσίδη και τον Γιώργο Αζωίδη με τον τελευταίο να δηλώνει: «Έχω ξεκινήσει ήδη τρέξιμο, ώστε να κερδίσω το χαμένο χρόνο από την χειρουργική επέμβαση. Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για να ταξιδέψω στη Γαλλία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα