Στο ρελαντί η Τότεναμ

00:05 20/9/2013 - Πηγή: AEK365

11ος ΟΜΙΛΟΣ

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ- ΑΝΖΙ: 0-0
Γήπεδο: Σταντιονούλ Σερίφ

Στο 0-0 κόλλησαν Σερίφ και Ανζί σε ένα κακό ματς.

Χωρίς ουσιαστική φάση το πρώτο μέρος και ε την Ανζί να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές, λόγω τραυματισμών των Επουρεάνου και Τραορέ.

Στην επανάληψη τα ματς ήταν ακόμη πιο κακό και οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

ΣΕΡΙΦ: Τόμιτς, Μέλι, Μετούα, Παγιέ, Σάμαρντζιτς, Φερνάντο, Ρικαρντίνιο (54' Μπαλιμά), Καντού, Μογιάλ,

Λούβανορ, Γιούλιαμ (46' Ισά).

ΑΝΖΙ: Κερζάκοφ, Ανγκμπά, Επουρεάνου (25' Γκριγκαλάβα), Αγκαλάροφ, Αντελέγιε, Γκαντζιμπέκοφ, Ζουσιλέι, Αχμέντοφ, Τραορέ (41' Σαλοματίν), Μπουρμίστροφ, Αμπντουλάβοφ (86' Γκτάγκοφ).

ΤΟΤΕΝΑΜ- ΤΡΟΜΣΟ: 3-0
Γήπεδο: Ουάτ Χαρτ Λέιν

Εύκολη νίκη με 3-0 πέτυχε η Τότεναμ κόντρα στην Τρόμσο.

Στο 16ο λεπτό ο Σάλμαν είπε όχι σε πλασέ του Ντεφό, ενώ στο 20' ο Σίγκουρντσον έκανε τραγικό λάθος και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Λαμέλα έδωσε για τον Ντεφό, που με όμορφη ενέργεια έκανε το 1-0 για την Τότεναμ. Στο 27' το σουτ του Καμπούλ έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 30' ο Ντεφό έφυγε ξανά στην πλάτη της άμυνας των Νορβηγών κι έκανε το 2-0. Στο 42ο λεπτό η Τότεναμ άγγιξε το 3-0, αλλά το σουτ του Σίγκουρντσον έξυσε το δοκάρι του Σάλμαν.

Η Τότεναμ χαλάρωσε στην επανάληψη αλλά στο 87΄πέτυχε και 3ο γκολ με τον Έρικσεν.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Καμπούλ, Νότον, Ντόουσον, Ρόουζ (38' Φερτόνχεν), Χόλτμπι (71' Παουλίνιο), Ντεμπελέ (64' Έρικσεν), Σίγκουρντσον, Σάνδρο, Λαμέα, Ντεφό.

ΤΡΟΜΣΟ: Σάλμαν, Φογιούτ, Καούσεβιτς, Κόπινεν (61' Άντονσεν), Μπέντικσεν (47' Γιόνσεν), Ντράγκε (78' Ντραγκέ), Γιόχανσεν, Πρίτσκαρντ, Κρίστιανσεν, Μόλντσκρεντ, Όντρασεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα