Απόδραση για Σεβίλλη, έμφραγμα για Φράιμπουργκ

23:59 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

8ος ΟΜΙΛΟΣ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ- ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ: 2-2
Γήπεδο: Mage Solar Stadion

Στο 6ο λεπτό, το σουτ του Σμιντ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 13' ο Κόβαρ είπε όχι σε σουτ του Γκίντερ. Οι Γερμανοί ήταν σαφώς ανώτεροι και άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό με πέναλτι του Σούστερ, ενώ στο 35' ο Μεχμεντί με τρομερό σουτ, έκανε το 2-0.

Η Σλόβαν προσπάθησε στην επανάληψη και μείωσε στο 67ο λεπτό με τον Καλιτβίντσεφ που μόλις είχε μπει στο ματς. Μάλιστα στο 74ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφεραν στα ίσα τα ματ

με γκολ του Ράμπουσιτς. Αμάλιστα στο 83ο λεπτό οι Γερμανοί έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκεντέ. Στο 90+1' και η Σλόβαν έχασε τον Ριμπάλκα με κόκκινη.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Κρμας, Σοργκ, Γκίντερ, Γκούντερ, Φερνάντες, Σμιντ, Σούστερ, Κερκ (66' Γκεντέ), Χάνκε (79' Φράις), Μεχμέντι (90' Κοκελέν).

ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ: Κοβάρ, Κέλιτς, Φρίντεκ (46' Σούραλ), Κουσνίρ, Κόβατς, Παβέλκα, Ριμπάλκα, Σάκεϊ (62' Καλιτβίντσεφ), Φλέισμαν, Ράμπουσιτς, Ντελάρζ.

ΕΣΤΟΡΙΛ- ΣΕΒΙΛΛΗ: 1-2
Γήπεδο: Αντόνιο Κοΐμπρα ντα Μότα

Με διπλό ξεκίνησε η Σεβίλλη, καθώς επικράτησε με 2-1 της Εστορίλ στην Πορτογαλία.

Στο 17ο λεπτό ο Μαρίν έφυγε από καλή θέση κι έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 20' ο Μπακά δεν μπόρεσε από καλή θέση να σκοράρει.

Στο 47ο λεπτό το σουτ του Μαρίν έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 58' ο Βιτόλο άνοιξε το σκορ για τη Σεβίλλη. Παρόλα αυτά, η Εστορίλ απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 60' με γκολ του Μπρούνο Μιγκέλ.

Η Σεβίλλη πήρε τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Γκαμεϊρό στο 77ο λεπτό.

ΕΣΤΟΡΙΛ: Σίλβα, Ταβάρες, Μιγκέλ, Μάνο (72' Άντερσον Λουίς), Ντος Σάντος, Μπαμάνκο, Φιλίπε (79' Γκαλβάο), Εβάνδρο, Μπαλμπόα (63' Γκέρσο), Λεάλ, Σέμπα

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάρας, Ναβάρο, Κάλα, Φιγκέρας, Μορένο, Μπιά, Μαρίν, Ιμπόρα (66' Ράκιτιτς), Ραμπέγιο (71' Χάιρο), Ματσίν, Μπακά (66' Γκαμεϊρό).

Keywords
Τυχαία Θέματα