Μέσι(ας) επί γης… (VIDEO)

18:56 15/2/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΘΕΛΤΑ: 0-2
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Έδαφος σχετικά με την τετράδα έχασε η Βιγιαρεάλ που γνώρισε ήττα σοκ με 2-0 από τη Θέλτα. Διακοπή για 25 λεπτά στο ματς λόγω ρήψης δακρυγόνου...

Στο 9ο λεπτό το σουτ του Μπρούνο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 21' ο Γιοέλ είπε όχι σε σουτ του Μάριο. Στο 32' ο Γιοέλ δεν ανησύχησε από το μακρινό σουτ του Περμπέ.

Στο 48ο λεπτό η κεφαλιά του Μπρούνο, πέρασε μόλις άουτ,

όπως και το σουτ του Μίνα στο 50'. Έξι λεπτά μετά, ακυρώθηκε γκολ του Περμπέ ως οφσάιντ, ενώ στο 62΄και στο 63' οι Κάρλος και Γιοέλ απέκρουσαν σουτ των Μίνα και Μπρούνο. Στο 65ο λεπτό ο Γιοέλ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Πίνα και στο 83' η Θέλτα άνοιξε το σκορ με όμορφο γκολ του Ορεγιάνα.

Στο 87ο λεπτό κάποιος ανεγκέφαλος πέταξε στον αγωνιστικό χώρο δακρυγόνο, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για περίπου 25 λεπτά.

Με το που ξεκίνησε η αναμέτρηση ξανά, η Θέλτα έκανε και το 2-0 με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Νολίτο.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Κάρλος, Τζόκιτς, Ντοράδο (77' Γκάμπριελ), Μουσάτσιο, Μάριο, Τριγκέρος (74' Ναχουέλ), Πίνα, Μπρούνο, Γκόμες, Περμπέ, Ντος Ζάντος (77' Περέιρα).

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Μάγιο, Καμπράλ (46' Λόπεθ), Αουρτενέτσε, Τζόνι, Φοντάς, Κρον Ντέλι (57' Νολίτο), Φερνάντεθ (71' Λόπεθ), Μίνα, Ορεγιάνα, Ραφίνια.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 6-0
Γήπεδο: Καμπ Νου

Τον χαρακτήρισαν κορεσμένο, τελειωμένο και απαθή, ωστόσο ο Μέσι φρόντισε να κλείσει στόματα. Ο Αργεντινός οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε μεγάλη νίκη με 6-0 επί της Βαγιεκάνο, την επανέφερε στην κορυφή (μαζί με την Ατλέτικο) κι έγινε ο παίκτης με τα πιο πολλά γκολ σε μια Ισπανική ομάδα! Πέρασε επίσης τον Ντι Στέφανο κι έφτασε τον Ραούλ στον πίνακα των σκόρερ της Πριμέρα... Ε, δεν τα λες και λίγα όλα αυτά!!!

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Αντριάνο έκανε την κίνηση από αριστερά και με δεξί σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 4' ο Φαλκέ άργησε κι έτσι ο Βαλντές τον πρόλαβε. Στο 10' ο Ινιέστα προσπάθησε να κρεμάσει τον Ρουμπέν από το κέντρο με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 12' ο Πουγιόλ έκοψε σωτήρια προ του Λαριβέι. Δύο λεπτά μετά η Μπαρτσελόνα άγγιξε το 2-0 καθώς ο Μέσι είχε δοκάρι, ενώ στο 27' μετά από πάσα του Μπουένο ο Βαλντές βγήκε και πρόλαβε ξανά τον Φαλκέ. Δύο λεπτά μετά ο Πέδρο αντί να σιγουρέψει τα γκολ δίνοντας στον Μέσι, προτίμησε να σουτάρει και κόπηκε από τον Σαούλ, ενώ στο 30' ο Ρουμπέν είπε όχι σε σουτ του Μέσι που είχε αδειάσει πρώτα τον αντίπαλό του από πλάγια. Η πίεση των Καταλανών έφερε καρπούς στο 37ο λεπτό, καθώς ο Σεσκ έδωσε όμορφα στον Μέσι, που με τρομερή λόμπα κρέμασε τον Ρουμπέν κι έκανε το 2-0. Με αυτό το γκολ ο Μέσι έσπασε όλα τα κοντέρ κι έγραψε ιστορία.

Στο 52ο λεπτό ο Μέσι έδωσε για τον Αλέξις που από κοντά έκανε το 3-0, ενώ στο 53' ο Βαλντές είπε όχι σε προσπάθεια του Λαριβέι. Οι Καταλανοί συνέχισαν να βομβαρδίζουν την εστία της Ράγιο και στο 56' ο Σεσκ έκρυψε την μπάλα με τον Ινιέστα (τρομερό τακουνάκι), έδωσε για τον Πέδρο που από κοντά έκανε το 4-0. Στο 64ο λεπτό ο Μέσι έκανε τρομερή ενέργεια, αλλά το τελικό σουτ ήταν άστοχο, ενώ στο 68' ο Σέσκ έβγαλε για τον Αλέξις, εκείνος για τον Μέσι και ο Αργεντινός έκανε το 5-0 συνεχίζοντας να γράφει ιστορία. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Νεϊμάρ με πανέμορφο σουτ μετά από τρομερή κούρσα...

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ (69' Μασεράνο), Αντριάνο, Μπούσκετς, Ινιέστα, Σεσκ, Αλέξις, Μέσι (74' Τέγιο), Πέδρο (62' Νεϊμάρ)

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν Αρμπίγια (40' Τίτο), Σαούλ, Ζε Κάστρο, Μοχίκα, Τρασόρας, Φαλκέ, Μπουένο (62' Βιέρα), Ροσίνια, Λαριβέι (72' Λονγκό).

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Το παλεύει ακόμη για Ευρώπη η Λεβάντε, που νίκησε με 1-0 την Αλμερία.

Στο 5ο λεπτό το σουτ του Ζονγκό πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 13΄ο Νάβας είπε όχι σε προσπάθεια του Μπαρμπόσα. Δύο λεπτά αργότερα το πλασέ του Ελ Ζαρ από καλή θέση, δεν βρήκε το στόχο, όπως και η προσπάθεια του Μπαράλ στο 28'. Στο 39' και στο 42' ο Εστεμπάν πραγματοποίησε δύο σημαντικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ντιόπ και Μπαραλ. Στο 44ο λεπτό ήταν η σειρά του Νάβας να πει όχι σε σουτ του Βέρθα.

Η Λεβάντε μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 62ο λεπτό ο Ελ Ζαρ έβγαλε για τον Μπαράλ που με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Στο 71ο λεπτό ο Ζονγκό βρέθηκε απέναντι στον Νάβας, ο οποίος όμως κατέβασε ρολά κι έσωσε τη Λεβάντε.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Ναβάρο, Χουανφράν Λόπεθ, Ρόδας, Ντιόπ, Ελ Ζαρ (77' Ναγκόρε), Σιμάο, Γκαρθία, Βίκτορ (58' Μπαμπά), Μπαράλ (89' Παγιαρδό)

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Ντουμπαρμπιέ (79' Τεμπάρ), Τορσιλιέρι, Ραφίτα, Τρουχίγιο, Βιδάλ, Αζεέζ (69' Κορόνα), Σούσο, Μπαρμπόσα (64' Ντίας), Ζονγκό.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 3-0
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Άμεση νίκη με 3-0 πέτυχε η Ατλέτικο επί της Βαγιαδολίδ κι έμεινε προσωρινά πρώτη.

Η Ατλέτικο μπήκε σαν ανεμοστρόβιλος στο ματς και μόλις στο 5', προηγούταν με 2-0. Στο 3ο λεπτό ο Γκάμπι έβγαλε για τον Γκαρθία, που με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 1-0, ενώ σο 5' ο Γκαρθία έβγαλε τον Κόστα στην κόντρα κι εκείνος κατέβασε όμορφα και πλάσαρε ιδανικά τον Μαρινιο.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στην επανάληψη και στο 75ο λεπτό ο Γοιδίν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το τελικό 3-0.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Γοδίν, Αλντερβάιρελντ, Ινσούα, Χουανφράν, Σουάρεθ, Γκάμπι, Αρντά (76' Βίγια), Γκαρθία (64' Ρίμπας), Κόκε (78' Σόσα), Κόστα.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνιο, Ρουκάβινα, Βαλιέντε Μίτροβιτς, Πένια, Ρόσι, Ρούμπιο, Πέρεθ, Λάρσον (71' Ράμα), Ομάρ (46' Οσόριο), Γκέρα (79' Μανούτσο)

Keywords
Τυχαία Θέματα