«Κριθαράκι» και… δικαιοσύνη με Γούτα

17:29 15/2/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE - 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΞΑΝΘΗ - ΚΑΛΛΟΝΗ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ :Πηγαδιών Ξάνθης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Κομίνης

Η ανακοίνωση της Ξάνθης στα τελευταία λεπτά του αγώνα (με τον Πανόπουλο να δείχνει για ακόμη μια φορά τα αντανακλαστικά του) μιλούσε δικαίως για... μπάσκετ μέσα στην περιοχή της Καλλονής. Όμως, φαίνεται ότι και οι παίκτες της Skoda

μπήκαν στο ίδιο... κλίμα (το... μπασκετικό) και έτσι η δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε με ένα... buzzer beater.

Η Ξάνθη υποδέχθηκε την Καλλονή σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν τον έλεγχο, όμως η εικόνα του αγώνα μαρτυρούσε ότι ήταν από αυτούς που θα κρινόταν σε... μισή φάση αν θα ξεφύγει από το 0-0. Υπό κανονικές συνθήκες, αυτή θα έπρεπε να έρθει για τους γηπεδούχους στο 78', όταν ο Ζακουάνι έκανε εξόφθαλμο χέρι μέσα στην περιοχή. Ωστόσο, ο Κομίνης έδειξε «παίζετε». Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η συγκεκριμένη φάση θα... στοιχειώσει το ματς, ο Γούτας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 89', με κεφαλιά και έδωσε στην ομάδα του την πρώτη της νίκη για το 2014!

Οι συγκεκριμένες, ήταν οι δύο πιο «δυνατές» στιγμές ενός κακού αγώνα, με ελάχιστες φάσεις. Στο πρώτο μέρος ήταν σχεδόν ανύπαρκτες, αν εξαιρέσει κανείς δύο θετικές στιγμές για την Ξάνθη, με τον Μπαξεβανίδη (24') και τον Τριάδη (44') και μια υποψία ευκαιρίες της Καλλονής με τον Καλτσά (27'). Στην επανάληψη η Καλλονή απείλησε με τον Μανούσο στο 56', ενώ οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές στιγμές με τους Μαρίν (στο 62'), Σουάρεζ (στο 62') και Σολτάνι (στο 87').

ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Βάλλας, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Σολάρι (63' Σουάρες), Μαρίν (75' Ράνος), Τριάδης (46' Κάλβο), Μπέρτος, Μάνταλος, Σολτάνι, Μπαξεβανίδης.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος (92' Νιαμπούγιου), Ποντάνι (62' Φουρλάνος), Ζακουάνι, Βάλιος, Γιορέντε, Μαρσέλο, Κεϊτά (86' Καζάκης), Μανούσος, Φαρία, Καλτσάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα