Στο Πόπραντ η Eθνική

16:27 24/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η αποστολή της εθνικής γυναικών έφτασε αργά το απόγευμα στο Πόπραντ της Σλοβακίας, όπου θα αντιμετωπίσει την γηπεδούχο ομάδα και τις ομάδες του Λιχτεστάιν και της Αυστρίας στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στόχος της ελληνικής ομάδας είναι η κατάκτηση τουλάχιστον της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε νέο προκριματικό, ενώ κόντρα στη Σλοβακία θα παιχθεί λογικά η πρωτιά που στέλνει απευθείας στην τελευταία προκριματική δοκιμασία.

Με τον ίδιο στόχο θα ριχτεί

στη «μάχη» και η γηπεδούχος ομάδα με τον προπονητή της, Μίροσλαβ Τσάντα να τονίζει: «Μοναδικός μας στόχος είναι η πρώτη θέση. Είχαμε καλή προετοιμασία και νιώθουμε πανέτοιμοι. Δώσαμε τρία φιλικά με το Βέλγιο και παρόλο που χάσαμε και στα τρία, βελτιωνόμασταν από παιχνίδι σε παιχνίδι».

«Σεβόμαστε την Αυστρία και το Λιχτεστάιν, αλλά πιστεύουμε πως η Ελλάδα θα είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος. Έχουμε πάρει πληροφορίες για την ελληνική ομάδα και από τη στιγμή που παίζουμε την τελευταία ημέρα μαζί, θα τους "κατασκοπεύσουμε" καλύτερα», πρόσθεσε ο Τσέχος προπονητής.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Tσάντα βρίσκεται για δωδέκατο συνεχόμενο χρόνο στον πάγκο της εθνικής γυναικών της Σλοβακίας και όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της CEV συναγωνίζεται, σε μεγάλο βαθμό, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος αποχώρησε από την αγγλική ομάδα μετά από 27 χρόνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα