Στο... πνεύμα του "PROtect Integrity" και η ΑΕΚ

17:03 27/9/2013 - Πηγή: AEK365

Με τους προπονητές και αθλητές της ΑΕΚ συναντήθηκε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ο Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλης Μηνούδης που, μετά και τον Παναθηναϊκό, συνέχισε τις προγραμματισμένες του επαφές με τις ομάδες της Volleyleague, στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος της EUAthletes "PROtect Integrity".
Το εν λόγω πρόγραμμα έχεις ως σκοπό την σωστή ενημέρωση των ομάδων για τους κινδύνους του στοιχηματισμού, τις "κόκκινες"

γραμμές, καθώς επίσης την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Οι αθλητές της νεοφώτιστής, αλλά φιλόδοξης ομάδας της "Ένωσης", άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον την αναλυτική ενημέρωση που τους έκανε ο κ. Μηνούδη και στη συνέχεια συμπλήρωσαν και το ανώνυμο ερωτηματολόγιο που τους δόθηκε, στο πλαίσιο μιας πανευρωπαϊκής έρευνας που διενεργείται σχετικά με τον εθισμό των αθλητών στα τυχερά παιγνίδια (τζόγο). Στο πέρας εξάλλου της συνάντησης των δύο πλευρών δόθηκε σε όλους τους "κιτρινόμαυρους" και το σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό, προκειμένου να εφοδιαστούν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις, που θα τους βοηθήσουν να "προστατεύσουν" με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό τους, αλλά και το αγαπημένο τους άθλημα από τους κινδύνους του στοιχηματισμού.

Πηγή: pasap.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα