Στο περίμενε ο Φαν Χάαλ

19:18 7/5/2014 - Πηγή: AEK365

Διαδικαστικό χαρακτήρα ανέφεραν τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών πως θα είχε η υπόθεση του προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού κατά πολλά εξ αυτών την Τετάρτη θα ανακοινωνόταν η πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ.
Ωστόσο, δημοσίευμα της "Guardian" έρχεται να δώσει διαφορετική διάσταση στο συγκεκριμένο θέμα. Οι ιθύνοντες των "κόκκινων διαβόλων" αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πρόσληψη προπονητή

μετά το τέλος της σεζόν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν όντως ο Φαν Χάαλ είναι ο εκλεκτός, θα αρχίσει να ασχολείται με τη νέα του ομάδα μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Ολλανδία στο Μουντιάλ.
Επομένως, θα χαθεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα δεδομένου ότι οι "οράνιε" έχουν τη δυνατότητα να πάνε μέχρι μακριά στη διοργάνωση, η οποία ολοκληρώνεται στις 13 Ιουλίου. Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος προπονητής είναι εκείνος που θα καταστρώσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο οποίος γίνεται αντιληπτό πως θα πάει αρκετά πίσω. Υπενθυμίζεται πως η Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει και αρκετά σημαντικές στο ρόστερ της προκειμένου να παρουσιαστεί ξανά ανταγωνιστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα