Στο μετρό της Ν.Υόρκης σας ελέγχει η... ελεγκτής του έρωτα (ΦΩΤΟ)

22:53 29/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Έρικα Κρίστενσεν από το Μπρούκλιν θέλει να βλέπει τους ανθρώπους μαζί και ευτυχισμένους. Έτσι αποφάσισε να μπαίνει στα βαγόνια και τους σταθμούς του μετρό της Νέας Υόρκης και να κάνει συνοικέσια και γνωριμίες γάμου!

Η ίδια αυτοαποκαλείται «ελεγκτής του έρωτα» (love conductor) και προσεγγίζει επιβάτες που θέλει να συμπεριλάβει στο πελατολόγιό της. Από το κάθε έναν που θα δεχθεί να του βρει το ταίρι των ονείρων του πληρώνεται από 39 έως 456 δολάρια.

Συνήθως επιβιβάζεται στον συρμό «L», όπου οι επιβάτες είναι κυρίως ευκατάστατοι και εργένηδες από το Μπρούκλιν.

Όταν ανακαλύπτει ένα υποψήφιο ταίρι, πλησιάζει τον επιβάτη δίνοντας την κάρτα της και εξηγώντας τι ακριβώς κάνει. Αν ανταποκριθεί, η Κρίστενσεν κανονίζει το πρώτο ραντεβού, συνήθως σε κάποιο ρομαντικό σημείο του δικτύου μετρό όπως τον εγκαταλελειμμένο σταθμό του Δημαρχείου ή το μπαρ Campbell Apartment στον σταθμό Grand Central.

Μάλιστα, πολλές φορές που εντοπίζει εκείνη τη στιγμή δύο επιβάτες που πιστεύει ότι ταιριάζουν τους προσεγγίζει τους κάνει επι τόπου.. συνοικέσιο!

Η Κρίστενσεν που μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό της Δυτικής Βιρτζίνια και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2004 για να δουλέψει σε μια εταιρία οικονομικών υπηρεσιών, όμως την γοήτευσε η κουλτούρα του υπόγειου μετρό. Όπως λέει είναι το ιδανικό σημείο για γνωριμίες, αρκεί να βάλουμε κάτω για λίγο τα βιβλία, τα iPhone και τις όποιες επιφυλάξεις μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα