Στο κυνήγι της Σίτι

14:35 4/11/2011 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE 11η αγωνιστική

Δύσκολη δοκιμασία περιμένει την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι για την 11η αγωνιστική καθώς φιλοξενείται στο "Λόφτους Ρόουντ" από την Κ.Π.Ρ., για πρώτη φορά από το 1996, που παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια εντός έδρας. Στόχος των παικτών του Μαντσίνι είναι η νίκη που θα διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας των πέντε βαθμών από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ιταλό τεχνικό να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Νταβίντ Σίλβα. Από την

άλλη, η Κ.Π.Ρ., μετά την Τσέλσι, θέλει να στερήσει βαθμούς και από την Μάντσεστερ Σίτι.

Για πρώτη φορά μετά την συντριβή από την Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει στο "Ολντ Τράφορντ" για αγώνα πρωταθλήματος υποδεχόμενη την Σάντερλαντ με μοναδικό στόχο την νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της συμπολίτισσας. Αμφίβολος είναι ο Άντερσον ενώ σίγουρα εκτός μάχης είναι οι Γκιγκς, Κλέβερλι με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να θέλει να γιορτάσει με νίκη την συμπλήρωση 25 χρόνων στον πάγκο της πρωταθλήτριας Αγγλίας. Σημειώνεται πως η τελευταία νίκη της Σάντερλαντ επί της Γιουνάιτεντ ήταν το 1997 όταν και είχε επικρατήσει με 2-1 ενώ έχει να νικήσει στο "Ολντ Τράφορντ" από το 1968.

Επειγόντως νίκη είναι το σύνθημα στην Τσέλσι ενόψει του αγώνα στο "Ίγουντ Παρκ" μετά και την ήττα την περασμένη εβδομάδα από την Τσέλσι με 5-3. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Τέρι, Λάμπαρντ και Μάτα με την ομάδα του Βίλας Μπόας να θέλει να βελτιώσει τις επιδόσεις της εκτός έδρας καθώς έχει απολογισμό εφτά βαθμούς σε πέντε ματς. Από την άλλη μεριά η Μπλάκμπερν θα επιδιώξει να κερδίσει την Τσέλσι εντός έδρας για πρώτη φορά από το 2006.

Με τον Φαν Πέρσι να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, η Άρσεναλ υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ με στόχο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο "Στάμφορντ Μπριτζ" όταν και πέτυχε πέντε γκολ κόντρα στην Τσέλσι. Σε περίπτωση κατάκτησης των τριών βαθμών, αυτή θα είναι η 400η νίκη της Άρσεναλ στην Premier League.

Μετά από 28 χρόνια η Λίβερπουλ υποδέχεται και πάλι την Σουόνσι με μοναδικό σκοπό την νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία με τον Στίβεν Τζέραρντ να μην μπορεί να βοηθήσει για τον επόμενο μήνα. Η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς μπορεί να είναι αήττητη στο "Άνφιλντ" αλλά έχει τρεις ισοπαλίες σε πέντε εντός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Premier League
Σάββατο 05/11/2011 (17:00)
Νιούκαστλ-Έβερτον (14:45)
Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ
Άστον Βίλα-Νόριτς
Μπλάκμπερν-Τσέλσι
Λίβερπουλ-Σουόνσι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σάντερλαντ
Κ.Π.Ρ.-Μάντσεστερ Σίτι (19:30)
Κυριακή 06/11/2011
Γουλβς-Γουίγκαν (15:30)
Μπόλτον-Στόουκ (17:00)
Φούλαμ-Τότεναμ (18:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα