"Φιλικό στο... καταχείμωνο;"

Χαίρετε, κύριοι. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος άνοιξε την ΤV χθες κάπου στις 12 παρά το βράδυ, πάτησε το... "4", έβαλε ΑΝΤ1 και έπεσε πάνω στις δηλώσεις του Παναγιώτη τού Λαγού, δευτερόλεπτα μετά το ματς της ΑΕΚ με τη Λοκομοτίβ.

Ας υποθέσουμε, επίσης, ότι ο συγκεκριμένος τύπος δεν είχε ιδέα για το αν η ΑΕΚ έπαιζε Europa. Και προς σ' αυτή την κατεύθυνση δεν

τον βοήθησαν καθόλου μα καθόλου οι δηλώσεις του παίκτη της ΑΕΚ.

"Επαιξαν πολλοί που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής", είπε ο μίστερ Λαγός και συνέχισε: "αυτό ήταν καλό για τον προπονητή. Τώρα τα κεφάλια κάτω και δουλεύουμε". Αυτή ήταν η απάντησή του σε ερώτηση σχετικά με το αν η ΑΕΚ μπορεί να κρατήσει θετικά στοιχεία από τη νέα της ήττα με 1-3 από τη Λοκομοτίβ.

Αυτές οι δηλώσεις εμένα μού θυμίζουν φιλικά προετοιμασίας. Προφανώς, ο τύπος -που λέγαμε παραπάνω- θα αναρωτήθηκε: "τι στο διάολο γίνεται; Παίζει η ΑΕΚ φιλικό με τη Λοκομοτίβ στο καταχείμωνο (σ.σ.: γι' αυτό... έντυσα και τη φιλενάδα μας στη photo), τρείς μέρες πριν από ντέρμπι;".

Το στοιχείο που αξιολόγησε ως θετικό ο Λαγός από τη νέα ευρωπαϊκή ήττα της ομάδας του εγώ το εισπράττω ως ό,τι πιο αρνητικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στο αγωνιστικό τμήμα της ΑΕΚ: την κακή νοοτροπία.

Αυτή η νοοτροπία, σε συνδυασμό ασφαλώς με τη διοίκηση που έχει πετάξει λευκή πετσέτα, βυθίζουν ακόμα περισσότερο την Ενωση.

Δεν είναι κανονικό να χάνει η ΑΕΚ 1-3 στο γήπεδό της από την 5η ομάδα της Ρωσίας, να μην έχει σταυρώσει νίκη στον όμιλο κι εσύ με το ζόρι να εντοπίζεις θετικά στοιχεία.

Πάμε στα δικά μας τώρα. Δεν προσφέρεται για πολλά πολλά το σημερινό πρόγραμμα. Εχω καταλήξει σε μια τετράδα, η οποία εφόσον επιβεβαιωθεί θα μας δώσει πίσω κάπου στις οκτώ φορές το bet μας (στον ΟΠΑΠ). Θα πάω, λοιπόν, με τον "1" της Μπραουνσβάιγκ, το "2" της Φενέρ και τα over 2,5 γκολ στα Καρλσρούη - Ινγκολσταντ και Κόρδοβα - Μπάρτσα Β.

Keywords
Τυχαία Θέματα