«Στο κόλπο» η Γιουβέντους για Πογκμπά

14:08 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που ο Σερ Άλεξ Φέργιουσον εμφανίζεται αισιόδοξος για την ανανέωση συμβολαίου του Πολ Πογκμπά παρά τις αρνήσεις του Γάλλου μέσου, η Γιουβέντους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com, έχει ήδη κάνει κίνηση για τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο γενικός αρχηγός της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα φέρεται να έχει πλησιάσει τον Πογκμπά και να του έχει προσφέρει πενταετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του Γάλλου μέσου για τα δυο πρώτα χρόνια να φτάνουν τις 500.000

ευρώ. Στόχος της Γιουβέντους είναι ο Πογκμπά να ξεκινήσει από την ομάδα Νέων της Γιουβέντους και σιγά-σιγά να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα αν καταφέρει να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μισθός του θα διαμορφωθεί στο ένα εκατομμύριο ετησίως.

Από την πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπάρχει εκνευρισμός καθώς θεωρούν πως ο μάνατζερ του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα επηρεάζει αρνητικά τον ποδοσφαιριστή και για αυτό εκείνος αρνείται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. Σημειώνεται πως αν η Γιουβέντους αποκτήσει τελικά τον Γάλλο μέσο τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα εισπράξει μόνο ένα μικρό ποσό το οποίο θα έχει χαρακτήρα αποζημίωσης μιας και ο παίκτης βρίσκεται στην αγγλική ομάδα από το 2009.

Keywords
Τυχαία Θέματα