«Τελειώνουμε με την αδειοδότηση»

13:22 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη ο Άρης θα έχει έρθει σε συμφωνία με πρώην ποδοσφαιριστές για τον διακανονισμό των οφειλών και θα έχει τελειώσει επιτυχώς το θέμα της αδειοδότησης όπως εκτιμά ο Γιάννης Κόντης.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΑΡΗΣ FM", ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης τόνισε: "Είμαστε πολύ κοντά στο να τελειώσουμε όλους τους πρώην και νυν για να σταματήσει και αυτή η ιστορία που ακούω καθημερινά, το πότε δηλαδή θα τελειώσουμε με την

διαδικασία της αδειοδότησης. Είναι μια επίπονη διαδικασία που κουβαλάει πληγές από το παρελθόν. Δεν είναι πολύ εύκολο όταν έχεις να κάνεις με πρώην παίκτη να του πεις ότι δεν έχεις αυτά που ζητάει. Κάναμε ένα συγκεντρωτικό μπάτζετ και ακόμα και στα χρήματα που είπαμε ότι φέρουμε, θα έρθει τελικά ένα μεγαλύτερο ποσό για να καλύψει τις απαιτήσεις. Δεν είναι ευχάριστο να το λέω αλλά στην πορεία εμφανίζονται παλιές υποθέσεις. Μια από αυτές τελεσιδίκησε χθες και καλούμαστε να πληρώσουμε χρέος 580.000 ευρώ που μας άφησε ο πρώην πρόεδρος. Και σίγουρα είναι εύκολο να λες ότι ο Κόντης έφερνε καραβιές αλλά εσύ υπέγραφες. Μέχρι την προθεσμία που υπάρχει, 31 Μαρτίου, είμαι σίγουρος ότι θα έχουν καλυφθεί οι υποχρεώσεις που έχουμε. Το θέμα με την εφορία είναι σε καλό δρόμο όπως μαθαίνω από την διοίκηση και αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε ήδη κάνει συμφωνία με τους παίκτες που υπάρχουν και έχουμε αναλωθεί με πρώην παίκτες και προπονητές. Ειδικά όταν είναι σε χώρες που δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις. Όλα αυτά μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη θα τα έχουμε τελειώσει".

Για τις καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεση του φακέλου, ο Κόντης δήλωσε: "Μέχρι τις 31 Μαρτίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για τους διακανονισμούς και μέχρι τις 4 Απριλίου πρέπει να γίνει η κατάθεση των δικαιολογητικών. Τα αποτελέσματα θα υπάρχουν πριν τα πλέι οφ, γιατί ήδη υπάρχει ερώτημα της ΕΠΟ στην λίγκα για το αν θα ισχύσουν τα αυστηρά κριτήρια και τι θα γίνει με ομάδες που έχουν κληθεί από την UEFA για το αν θα αποκλειστούν από την Ευρώπη. Αυτά θα αποφασιστούν αύριο στο Δ.Σ. της λίγκας. Μια δυο ομάδες δεν έχουν πραγματικό πρόβλημα γιατί ακόμα και αυτές που λέμε πως έχουν ιδιοκτήτες που βάζουν χρήματα, κάνουν μειώσεις στα μπάτζετ 30-40%. Εμείς δεν έχουμε δανεικούς παίκτες όπως κάποιες ομάδες, οι οποίοι πληρώνονται από τις ομάδες που ανήκουν και τους βοηθάει στο μειωμένο μπάτζετ. Εμείς πληρώνουμε όλους μας τους πάικτες. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι γενικά καλά δομημένο. Το κράτος θα έπρεπε να είχε θέσει τους κανόνες και να τους τηρεί".

Σε ό,τι αφορά στην μειωμένη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη τόνισε: "Οι εισπράξεις από τα εισιτήρια με τον ΟΦΗ ήταν 12.000 ευρώ. Μιλάμε για δύσκολες συνθήκες. Πιστεύω όμως ότι πολλοί παράγοντες κάνουν τον κόσμο να μην έρχεται στο γήπεδο. Σίγουρα ένας είναι η οικονομική κατάσταση που επικρατεί. Επίσης, η απαξίωση του αθλήματος μετά όσα έγιναν φέτος κάνει τον κόσμο να απομακρύνεται και σίγουρα έχουν συνηθίσει τον ΑΡΗ να παίζει κ

Keywords
Τυχαία Θέματα