Στο κενό η έφεση Εργοτέλη, Παναιτωλικού

16:26 1/8/2012 - Πηγή: AEK365

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας, η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως απορρίπτει την έφεση που είχαν καταθέσει Εργοτέλης και Παναιτωλικός κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας και έτσι τόσο η κρητική ομάδα όσο και η ομάδα του Αγρινίου οριστικά την νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Football League.
Η εξέλιξη πάντως ήταν αναμενόμενη έπειτα και από την απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών που

δικαίωσε Πανιώνιο και Κέρκυρα για τις καταγγελίες από Εργοτέλη και Παναιτωλικό πως οι δυο ομάδες παρανόμως προχωράνε σε μεταγραφές.
Στον Εργοτέλη είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στο CAS μόλις λάβουν γραπτώς το σκεπτικό της απόφασης για απόρριψη της έφεσης ενώ υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για προσφυγή στην πολιτική δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Αριθμός απόφασης: 43/31-7-2012
Υπόθεση: Έφεση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ κατά της υπ' αριθμόν 1465/2011-12 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας & Μετεγγραφών της ΕΠΟ (καταγγελία εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.).
Απόφαση: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσίαν την έφεση.
Αριθμός απόφασης: 42/31-7-2012
Υπόθεση: Εφέσεις ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κατά των υπ' αριθμών 1/2012-13 και 1467/2011-12, αντίστοιχα, αποφάσεων της της Επιτροπής Ιδιότητας & Μετεγγραφών της ΕΠΟ (καταγγελίες εις βάρος ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ).
Απόφαση: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσίαν τις εφέσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα