«Στο επίπεδο της Ρεάλ η Σάντος»

12:11 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες Σάντος στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να κατατάσσει την ομάδα από την Βραζιλία στο ίδιο επίπεδο με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είναι ένας αντίπαλος από την Βραζιλία, με τεράστια ατομική ποιότητα. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι

η ταχύτητα, το επίπεδο τους στην κόντρα είναι σαν της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι πολύ καλοί και πολύ δυνατοί σε αυτό τον τομέα. Νομίζω ότι θα δείτε έναν μεγάλο τελικό. Έχουν μέσους με εμπειρία, η δεξιά μεριά τους ανεβαίνει πολύ".

Για την σημασία που δίνει η Μπαρτσελόνα στην διοργάνωση, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Υποθέτω ότι μερικές φορές δεν δίνουμε μεγάλο βάρος στο να κερδίσουμε αυτό τον τίτλο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να φτάσεις εδώ. Έχω φτάσει δυο φορές ήδη και πάντα έχεις την εντύπωση ότι αυτή την φορά μπορεί να είναι η τελευταία σου, ότι δεν πρέπει να αφήσεις τον τίτλο να ξεφύγει, ότι πρέπει να τον κερδίσεις και όταν βλέπεις τον αντίπαλο σού δίνει να καταλάβεις ότι θα είναι δύσκολο. Θα είναι ένας δύσκολος τελικός".

Keywords
Τυχαία Θέματα