Πέδρο: Στον τελικό για τον Βίγια

11:20 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Νταβίδ Βίγια θα χειρουργηθεί μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με τον Ισπανό επιθετικό να δηλώνει πως θα είναι παρών στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στον Μόναχο και τον Πέδρο να υπογραμμίζει πως στην Μπαρτσελόνα θα κάνουν τα πάντα για να εκπληρώσουν την επιθυμία του συμπαίκτη τους.

Σε δηλώσεις από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ο Πέδρο τόνισε: "Τα νέα

σόκαραν όλη την ομάδα. Τον είδαμε, είναι αισιόδοξος. Με την υποστήριξη της ομάδας, θα αναρρώσει σύντομα. Ήταν ενθουσιασμένος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, γιατί ήταν η πρώτη του συμμετοχή και ήθελε να φτάσει στον τελικό. Αυτό αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο για εμάς, να φτάσουμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και να αγωνιστεί εκεί".

Ο Βίγια θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 8 μήνες με τον Αντούριθ της Βαλένθια να δίνει τις δικές του ευχές για τον φορ της Μπαρτσελόνα. Όπως δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός: "Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να στείλω πολλές ευχές στον Βίγια. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να είναι γρήγορα έτοιμος να αγωνιστεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα