«Στο χέρι μας η νίκη»

20:40 27/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου τοποθετήθηκε ο αρχηγός του Άρη, Χρήστος Ταπούτος, για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου στο κεκλεισμένων των θυρών Αλεξάνδρειο Μέλαθρον αλλά και τα προβλήματα των «κιτρινόμαυρων» σε διοικητικό επίπεδο.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου: «Παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα μας. Αν κάνουμε αυτό που θα μας πει ο προπονητής μας, το παιχνίδι είναι στο χέρι μας να το κάνουμε εύκολο και να φτάσουμε στη νίκη».

Για το γεγονός πως η αναμέτρηση θα γίνει και πάλι χωρίς την παρουσία φιλάθλων: «Δυστυχώς, πληρώνουμε

αμαρτίες του παρελθόντος και όσα έγιναν πέρυσι. Είναι κάτι που σίγουρα δεν μας αρέσει και ελπίζω να μην ξαναγίνει φέτος».

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Τσεκάραμε τις δυνατότητές μας κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, τον οποίο είναι η αλήθεια ότι τον προβληματίσαμε λίγο. Δείξαμε ότι βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Σαν μια ομάδα, αρκετά νεαρή, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και από εκεί και πέρα να βγάλουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο».

Για την κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της ομάδας: «Καλώς ή κακώς, ειδικά για εμάς τους Έλληνες είναι λογικό να μας επηρεάζει. Παρ' όλα αυτά, είμαστε παίκτες, πρέπει να κλείνουμε τα αφτιά μας και να παίζουμε για να κερδίζει η ομάδα. Τα διοικητικά προβλήματα μπορούν να λυθούν από τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι είναι έμπειροι και αγαπούν τον Άρη».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Άρη: «Αν μια ομάδα θέλει να προχωρήσει και να έχει στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να τον κοιτάξει αυτόν τον τομέα. Ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση, γιατί είμαστε λίγοι σε αριθμό, προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στους ρυθμούς αυτούς. Με την προσθήκη ενός ή δύο παικτών, η ομάδα θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα