Στις καθυστερήσεις ο Εργοτέλης

19:22 25/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ:26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΑΘΑΣ (ΠΕΙΡΑΙΑ)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλη στους Ζωσιμάδες, για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, αφού οι Κρητικοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις, παίζοντας με 9 παίκτες από το 81ο λεπτό.

Το ματς

Χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες και καλό ρυθμό κύλησε το πρώτο

ημίχρονο του παιχνιδιού ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Εργοτέλη. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης, και την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργούν κάποια αξιόλογη φάση, όπως και οι Κρητικοί που έψαχναν την ευκαιρία στις αντεπιθέσεις. Έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι ισόπαλο, χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που θα του έδιναν το προβάδισμα και τα κατάφερε. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των Ιωαννίνων άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό με ωραίο, δυνατό σουτ του Βίλα έξω από την περιοχή. Ενώ στην συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό και είχε αρκετές ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να παίξει αμυντικά για να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με το ότι οι Κρητικοί έπαιζαν με 9 παίκτες τα κατάφερναν. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, αφού έφεραν το ματς στα ίσα , όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάλ, η μπάλα έφτασε στον Γιαλούση που έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Σασιασβίλι και να καταλήγει στα δίχτυα. Έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα