Στις 19 Σεπτεμβρίου Lady Gaga στην Αθήνα!

11:37 31/3/2014 - Πηγή: AEK365

Και επίσημα πλέον ανακοινώνεται ότι η τραγουδίστρια Lady Gaga θα έρθει στη χώρα μας για μια και μοναδική συναυλία! Η Gaga θα δώσει τη συναυλία της την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ελληνική εταιρία διοργάνωσης «Λάβρυς» και την «Live Nation Global Touring».

«Οι πωλήσεις

των εισιτηρίων της περιοδείας Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball στη Βόρεια Ευρώπη, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πρέπει να προσθέσουμε νέες εμφανίσεις και σε άλλες χώρες, ώστε να καλύψουμε την απίστευτη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό. Πρόκειται για μια μεγάλη περιοδεία σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο Arthur Fogel, Πρόεδρος της Live Nation Entertainment.

Η Lady Gaga στις συναυλίες της παρουσιάζει το ήδη πλατινένιο νέο άλμπουμ ARTPOP το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του. Φυσικά από τη συναυλία δε θα λείψουν και οι παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP ball στην Αθήνα ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10:00 π.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5€ και φτάνουν τα 82,5€. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5€ ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5€ και Golden Standing στα 104,5€.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το www.lavris.gr, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα προπώλησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα