Στις 11 Ιουνίου το δικαστήριο για την ΕΠΟ

12:12 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το Ειρηνοδικείο αποφάσισε σήμερα την αναβολή της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς κατά της ΕΠΟ με νέα ημερομηνία να ορίζεται η 11η Ιουνίου.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ζητούν να κηρυχτεί έκπτωτη η τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ

καταγγέλλοντας μια σειρά από παραβάσεις.
Οι δυο ΕΠΣ, μετά την απόφαση για αναβολή, ζήτησαν να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ, αίτημα που απορρίφθηκε.
Ο νομικός εκπρόσωπος των δυο ΕΠΣ σημείωσε πως "είναι παράνομη αυτή η διοίκηση και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση" ενώ στο πλευρό των δυο Ενώσεων βρίσκεται ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών.
Σημειώνεται πως περίπου 45 ΕΠΣ τάχθηκαν υπέρ της ΕΠΟ ενώ ο Γιώργος Σαρρής έχει ενημερώσει το Δ.Σ. πως τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν θέτουν σε κίνδυνο την συμμετοχή της εθνικής ομάδας και των συλλόγων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Μάλιστα από την Ομοσπονδία ζήτησαν να παραστούν στην εκδίκαση οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γιατί, όπως σημειώνουν, σε περίπτωση που δεν παίξουν, λόγω των ασφαλιστικών μέτρων, θα υποστούν τεράστιες οικονομικές ζημιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα