Κλοπ: Δεν είναι ωραίο αυτό που γίνεται με Λεβαντόφσκι

12:01 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες ο γερμανικός Τύπος θεωρεί σίγουρη την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν Μονάχου με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην κρύβει την ενόχληση του και να υπογραμμίζει πως δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει από την στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει κινηθεί επίσημα για την μεταγραφή του Πολωνού επιθετικού.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε: "Μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Μπάγερν Μονάχου οπότε, υποθέτω ακόμη πως θα συνεχίσει σε μας και την επόμενη σεζόν. Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Δεν

έχει να κάνει με πικρία, το βλέπω επαγγελματικά. Όλα είναι πιθανά. Μπορώ να δουλέψω με όλες τις συνθήκες. Το αστείο είναι πως όλοι κάνουν σαν να έχει ήδη κλείσει η μεταγραφή. Ο Γιούπ Χάινκες μιλάει, οι μάνατζερ μιλάνε, αλλά εμείς δεν έχουμε ακόμα καμία πρόταση. Τι συμβαίνει τελικά; Δεν είναι ωραίο αυτό που γίνεται".
Στην συνέχεια ο Κλοπ μίλησε για το πώς διαχειρίζεται την ήττα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: "Υπάρχει απογοήτευση, είναι λογικό μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Όταν βλέπεις τα πρόσωπα των παικτών, τα δάκρυα στα μάτια τους, είναι σίγουρο πως είσαι στεναχωρημένος. Είναι κρίμα, γιατί είχαμε την ευκαιρία και την χάσαμε. Ασφαλώς είμαστε ικανοποιημένοι για όσα πετύχαμε την τελευταία τριετία, αλλά χρειάζεται χρόνος να ξεπεράσεις την απογοήτευση και να νιώσεις υπερήφανος. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Φυσικά και θα ήταν ωραίο να έχουμε κατακτήσει εμείς το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχουμε πάρει το αργυρό μετάλλιο στην πόλη που έγιναν οι τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες και αυτό δεν είναι μικρό πράγμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα