Στηρίζουν Κόστα στην Ανόρθωση

17:03 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος όμως Χρίστος Πουλλαϊδης αλλά και οι στενοί του συνεργάτες ήρθαν σε επαφή με την τεχνική ηγεσία στέλνοντας της το μήνυμα ότι αναμένουν βελτίωση της ομάδας αρχής γενομένης από το ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Είναι γεγονός ότι η διακοπή ενδέχεται να λειτουργήσει ευεργετικά για την Ανόρθωση και ο Πορτογάλος κόουτς καλείται να την εκμεταλλευτεί και να διορθώσει τα λάθη και τις χτυπητές αδυναμίες που για κακή του τύχη είναι πάρα πολλές.

Επίσης η διοίκηση θα προχωρήσει και

σε άλλα μέτρα με στόχο η ομάδα να εισέλθει εκ νέου στον σωστό δρόμο, όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου Αλέξανδρος Αλεξάνδρου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον SUPER ΣΠΟΡ FM, o οποίος όμως δεν μπήκε στην διαδικασία να αναλύσει εκ βάθος αυτές τις αποφάσεις τις οποίες θα γνωρίζουν μόνο οι εκ των έσω της ομάδας.

«Αυτό θα το κρατήσουμε εντός της ομάδας. Είναι κάποιοι χειρισμοί που γίνονται για να βοηθηθεί η ομάδα ουσιαστικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης ανέφερε ότι την ερχόμενη Κυριακή προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με την εφηβική ομάδα και έτσι ο Ζόρζε Κόστα θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν πήραν μέχρι τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής, αλλά και τα νεαρά «βλαστάρια» της Ανόρθωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα