Στηρίζει Στάριντζ ο Ντι Ματέο

19:27 4/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο 22χρονος επιθετικός της Τσέλσι όπως όλα δείχνουν προσβλήθηκε από ένα ήπιο στέλεχος της νόσου κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας σε συνέδριο αναφέρθηκε στον παίκτη του, τονίζοντας ότι βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο αλλά θεωρεί πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα και θα είναι στη διάθεση του Στιούαρτ Πίρς για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

«Ο Ντάνιελ, έχει ιογενή μηνιγγίτιδα, αλλά μίλησα μαζί του και νιώθει καλύτερα. Ελπίζουμε ότι

θα γίνει καλά το συντομότερο και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς. Σήμερα είναι στο νοσοκομείο αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα ανακάμψει σύντομα», είπε αρχικά ο Ντι Ματέο, για να προσθέσει: «Νομίζω πως είναι θέμα καθημερινής παρακολούθησης της υγείας του, αυτό είναι που μετράει για εκείνον, την οικογένεια του και για εμάς στο σύλλογο».

Δηλώσεις όμως έκανε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι, όπως και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για τις άρτιες υπηρεσίες που μου προσφέρουν. Ευτυχώς αισθάνομαι πολύ καλύτερα και θέλω να πιστεύω ότι θα προλάβω τους Ολυμπιακούς αγώνες. Είμαι τυχερός που έχω την υποστήριξη του κόσμου και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τα μηνύματα και τις ευχές τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα