Euro 2012: «Μάχη» γιγάντων

Η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Γαλλία στον τρίτο προημιτελικό του Euro 2012 με το νικητή να αντιμετωπίζει την Πορτογαλία.

Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι των προημιτελικών του Euro 2012 θα διεξαχθεί στη «Ντόνμπας Αρένα» όπου δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα τεθούν αντιμέτωπες. Η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Γαλλία

με τις δύο ομάδες να θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Έτσι, όποια από τις δύο πάρει και το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αναμένεται να γίνει και το πρώτο φαβορί. Στα παιχνίδια των ομίλων, οι «φούριας ρόχας» έδειξαν να φτάνουν στην κορυφή με σχετική άνεση. Από την πλευρά της η Γαλλία έπαιξε με τη φωτιά, καθώς με την ήττα της από τη Σουηδία κινδύνεψε να μείνει εκτός διοργάνωσης.

Τα λάθη απαγορεύονται σε αυτό το σημείο. Η ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε έχει μόλις δύο ήττες από τον Οκτώβριο του 2006 και δείχνει πως το ενδεχόμενο να ηττηθεί δεν είναι και τόσο εύκολο. Από την πλευρά της η Γαλλία απέναντι στη Σουηδία, μόλις έσπασε το σερί των 23 αήττητων παιχνιδιών καθώς ηττήθηκε.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές της Ισπανίας οι οποίοι σε περίπτωση κίτρινης κάρτας θα μείνουν εκτός ημιτελικών. Ο λόγος για τους Αλβάρο Αρμπελόα, Ζόρντι Άλμπα, Φερνάντο Τόρες, Τσάμπι Αλόνσο και Χάβι Μαρτίνεζ. Το μεγάλο δίλλημα του Ντελ Μπόσκε, έχει να κάνει με το χώρο της επίθεσης όπου θα διαλέξει ανάμεσα σε Φερνάντο Τόρες και στο σχήμα χωρίς επιθετικό κορυφής.

Οι «τρικολόρ» από την πλευρά τους δεν υπολογίζουν στον αμυντικό, Φιλίπ Μεξές που είναι τιμωρημένος με τον Λοράν Κοσιελνί να τον αντικαθιστά. Κατά τα άλλα, αμφίβολες είναι οι συμμετοχές των Φρανκ Ριμπερί και Σαμίρ Νασρί που έχασαν την τελευταία προπόνηση.

Το Onsports θα σάς μεταφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Ισπανία - Γαλλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα