Στήριξη σε ΜακΛίς

23:02 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Οι «χωριάτες» μετά το νέο, στραβό αποτέλεσμα βρίσκονται πλέον στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και ό,τι δεν φαντάζονταν μέχρι τώρα, το βλέπουν να γίνεται πραγματικότητα.
Αυτό, σημαίνει ότι η ομάδα μπαίνει σε περιπέτειες όσον αφορά την παρουσία της στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού η διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό είναι ελάχιστη και απομένουν τρία παιχνίδια για το φινάλε της σεζόν. Εξιλαστήριο θύμα για τους οπαδούς, είναι φυσικά ο Άλεξ ΜακΛις, τον οποίο, όμως, ο ιδιοκτήτης

και ο εκτελεστικός διευθυντής της Άστον Βίλα, στήριξαν ακόμη και τώρα!
«Αυτή τη στιγμή, όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Αντιλαμβανόμαστε τη δυσαρέσκεια των οπαδών μας μετά από την ήττα στο παιχνίδι με τη Μπόλτον. Αυτό, όμως, που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι να αντέξουμε στην πίεση και να διαχειριστούμε σωστά τη δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε απόλυτα για τα επόμενα τρία ματς του πρωταθλήματος. Οι παίκτες προετοιμάζονται για τα κρίσιμα ματς και εμείς στηρίζουμε τόσο τον προπονητή, όσο και τους παίκτες στην προσπάθεια που κάνουν» αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση των Λέρνερ και Φόλκνερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα