Με το μυαλό στη νίκη....

22:42 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Το μυαλό των παικτών της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ βρίσκεται μόνο στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με τον Δούκα. Οι «κιτρινόμαυροι » θέλουν για αυτό το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο Δαϊς απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα να πάρουν τη νίκη και να κλείσουν την κανονική διάρκεια θετικά, ώστε να μπουν στα πλει οφ αισιοδοξία και να περιμένουν από τον Διομήδη, έστω ένα στραβοπάτημα για να μπουν στο παιχνίδι του τίτλου. Η Ένωση έχει μάθει να παλεύει απέναντι

σε όλους και σε όλα και το σίγουρο είναι πως αυτό θα κάνει και αυτή τη χρονιά.

Απο εκεί και πέρα ο Γιάννης Αρβανίτης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, βλέπει όλους τους παίκτες του να συνεχίζουν την σκληρή δουλειά με αρκετή όρεξη και πάθος για να φτάσουν εύκολα στον στόχο τους.

Να θυμίσουμε πως σήμερα το πρωί η διοίκηση της ΑΕΚ απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή για την διπλή απλογία στην οποία είχε κληθεί. Η Ένωση προσπάθησε να δώσει στον αθλητικό δικαστή να καταλάβει πως η συμπεριφορά των οπαδών για το ματς με τον Αερωπό δεν ήταν άσχημη, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται και η απόφαση της ΟΧΕ για το συγκεκριμένο γεγονός.

Keywords
Τυχαία Θέματα