Και τρίτος μνηστήρας για το Γαλάτσι!

18:23 13/2/2014 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα ered.gr που ασχολείται με την αγορά ακινήτων υπάρχει και τρίτος ενδιαφερόμενος για το κλειστό του Γαλατσίου. Αναλυτικά το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας:

«Σε πολύφερνη νύφη, εξελίσσεται το κλειστό γήπεδο στο Γαλάτσι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ered.gr, μετά την Ερασιτεχνική ΑΕΚ που έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για το ολυμπιακό ακίνητο, σειρά πήρε και ο Παναθηναϊκός.

Πληροφορίες του ered.gr αναφέρουν ότι ο Ερασιτέχνης σχεδιάζει τη στέγαση όλων των τμημάτων του στο κλειστό του Γαλατσίου και βεβαίως και της ομάδας μπάσκετ που σήμερα έχει έδρα του το ΟΑΚΑ.
Η απόφαση για διεκδίκηση του Γαλατσίου ελήφθη μετά την καλοκαιρινή κόντρα που είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ σε ότι αφορά τη μίσθωση του κλειστού «παλατιού». Μπορεί για φέτος ο Παναθηναϊκός να μην ξεσπιτώθηκε, ωστόσο, ωρίμασε η σκέψη για αλλαγή έδρας με το Γαλάτσι να θεωρείται ιδανικό για τους «πράσινους» καθώς βρίσκεται κοντά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά κι εντός της Αθήνας όπου η ομάδα διαθέτει πολλούς συνδέσμους οπαδών.
Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι εκτός των δύο ομάδων, υπάρχει και τρίτος διεκδικητής του κλειστού στο Γαλάτσι. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ζυγουράκη ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της εγκατάστασης και λειτουργίας παγοδρομίων και θα ήθελε το κλειστό για μια τέτοια επένδυση. O κ. Ζυγουράκης είναι υπεύθυνος της εταιρείας κατασκευής παγοδρομίων και θεματικών πάρκων White Fantasy.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το θέμα του Ολυμπιακού ακινήτου στο Γαλάτσι έχει γίνει αντικείμενο εσωτερικών συγκρούσεων μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και ΕΤΑΔ κι αυτό είναι μια αιτία για το γεγονός ότι δεν έχει μέχρι τώρα προχωρήσει κάποια από τις προτάσεις αξιοποίησης".

Keywords
Τυχαία Θέματα