Στην «πρώτη» της ΑΕΚ και οι Τσουκαλάς – Νικόλτσης

14:12 8/7/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες σας ενημερώσαμε από το aek365 τόσο για τους 7 παίκτες της ΑΕΚ που «κέρδισαν» τον Βαγγέλη Βλάχο στην μία εβδομάδα προπονήσεων στα Σπάτα και θα βρίσκονται στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, όσο και για τους Βαλεντίνο Βλάχο και Κωνσταντίνο Βλάχο που κλήθηκαν και αυτοί για την έναρξη της προετοιμασίας των μεγάλων.
Ωστόσο, εκτός των 9 συγκεκριμένων παικτών σήμερα έγιναν και νέες κλήσεις! Σύμφωνα με απόφαση του Βλάχου στην πρώτη της ΑΕΚ

θα είναι το απόγευμα της Δευτέρας και οι Σωκράτης Τσουκαλάς και Γιώργος Νικόλτσης. Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέχρι το 2014 και 2015 αντίστοιχα.

Ο Τσουκαλάς είναι 20 ετών (καταγωγή από την Καλαμάτα) και αγωνίζεται ως δεξί μπακ (μπορεί να παίξει και χαφ). Αποκτήθηκε πέρυσι από τις Ακαδημίες της Παλέρμο και έπαιξε μόνο ως αλλαγή στην εκτός έδρας νίκη επί της Στουρμ στο Γκρατς για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το δεύτερο εξάμηνο έπαιξε στον Απόλλων Σμύρνης βοηθώντας να ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Νικόλτσης είναι 20 ετών (καταγωγή από την Νάουσα), αγωνίζεται ως σέντερ φορ (ύψος 1.82μ.) και την σεζόν 2010/11 έπαιξε στην Ξάνθη για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος επί των ημερών Χιμένεθ (προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ). Πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Φωκικό και έκανε γεμάτη σεζόν με 26 παιχνίδια και 2 γκολ στην Φούτμπολ Λιγκ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεκινούν λοιπόν το απόγευμα της Δευτέρας προετοιμασία στα Σπάτα με την πρώτη ομάδα και θα είναι και στην αποστολή που θα πάει στο Πρέστον της Αγγλίας. Δεν αποκλείεται πάντως εντός της ημέρας να ειδοποιηθούν και άλλοι παίκτες που δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του Βλάχου για να πάνε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα