«Αξίζαμε να πάμε στο Λονδίνο»

14:02 8/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ευχαριστημένος από την πρόκριση της Ρωσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου φάνηκε μετά τη νίκη επί της Νιγηρίας ο Ντέιβιντ Μπλατ. «Αξίζαμε την πρόκριση στο Λονδίνο, μόνο και μόνο βάσει της περσινής μας παρουσίας στο Ευρωμπάσκετ. Το ματς με τη Νιγηρία αποδείχτηκε πολύ δύσκολο. Κανείς δεν σου εγγυάται τη νίκη πριν αρχίσει ένα ματς. Οι αντίπαλοί μας πλησίασαν πολύ,

αλλά ευτυχώς κρατήσαμε τη νίκη. Είναι σημαντική επιτυχία η πρόκριση και είμαστε περήφανοι για αυτή. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για λίγες μέρες και μετά να αρχίσουμε προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», ήταν τα λόγια του Ντέιβιντ Μπλατ.

Με την σειρά του, ο Αντρέι Κιριλένκο πρόσθεσε: «Περιμέναμε πως η Νιγηρία θα είναι ανταγωνιστική. Αυτή η ομάδα κέρδισε την Ελλάδα και τη Λιθουανία, έχει παίκτες με εμπειρία από το ΝΒΑ και ένα καλό σύνολο. Για μένα δεν ήταν τυχαία η παρουσία της στα ημιτελικά. Στο τέλος χαλαρώσαμε και παίξαμε λίγο απείθαρχα, αλλά παρότι αγχωθήκαμε στο τέλος πήραμε τη νίκη. Η Ρωσία είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ας το χαρούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα