Στην Παρί το ντέρμπι

00:01 9/4/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Μαρσέιγ στο μεγάλο ντέρμπι της Γαλλίας και παρέμεινε στην πρώτη θέση μαζί με τη Μονπελιέ.

Στην πρώτη θέση μαζί με τη Μονπελιέ παρέμεινε η Παρί Σεν Ζερμέν στο γαλλικό πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι παραπάνω όμως. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στο «Παρκ Ντε Πρενς» απέναντι στη Μαρσέιγ, στο μεγάλο ντέρμπι

της Γαλλίας.

Ο Μενέζ μόλις στο 6’ άνοιξε το σκορ για τους πρωτευουσιάνους, με τον Αγιού να ισοφαρίζει με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Άλεξ με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-0.

Νωρίτερα, η Καέν πήρε σημαντική νίκη στην προσπάθειά της για την παραμονή στην κατηγορία, επικρατώντας 1-0 της Μπορντό. «Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Σεουμπέ μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης. Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ξέφυγε και η Νις η οποία επικράτησε 2-1 της Λοριάν. Ο Μουνιέ στο 49΄άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Σιβέλι στο 57’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι, τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Ρομάο, αποβλήθηκε στο 79’.

Keywords
Τυχαία Θέματα