Στην Κέρκυρα ο Ζουμπουλάκης

17:56 19/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο 23χρονος αμυντικός «εξαργύρωσε» την πολύ καλή παρουσία που είχε στα γήπεδα της Football League την περασμένη περίοδο με τη φανέλα του Θρασύβουλου, έχοντας 28 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή, Άγγελο Ζουμπουλάκη, στον οποίο κι εύχεται κάθε επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας".

Το

βιογραφικό του Ζουμπουλάκη

Ο Ζουμπουλάκης, γεννήθηκε στις 23/5/1989 στις Σπέτσες και προέρχεται από πολύ καλή χρονιά με τον Θρασύβουλο στη Football League. Μετρώντας 31 ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, όντας ένας εκ των τριών αρχηγών κι έχοντας συμπαίκτες τέσσερις άλλοτε «Κερκυραίους»: τους Σύρο, Κόλτζο, Ντα Σίλβα και Ντακόλ. Δεξιός μπακ - χαφ, το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και, τον περασμένο μήνα, δοκιμάστηκε από τον Σάκη Τσιώλη στον Αστέρα Τρίπολης. Την καριέρα του την άρχισε απ' τους μικρούς του Ατρόμητου (τότε, μάλιστα, κλήθηκε για αγώνες προεπιλογής και στην εθνική Νέων), όπου... μεγάλωσε, ποδοσφαιρικά, μαζί με τον νυν άσο του ΑΟ Κέρκυρα, Γιάννη Καραλή! Στους Περιστεριώτες, μάλιστα, τον Ιούνιο του 2008, υπέγραψε κι επαγγελματικό συμβόλαιο, προτού, δύο μήνες μετά, δοθεί δανεικός στον Φωστήρα, προκειμένου να «ψηθεί». Η καλή σεζόν του (15 ματς) τράβηξε το ενδιαφέρον της Καλλιθέας, η οποία, την επόμενη περίοδο (2009-'10) τον ενέταξε στο δυναμικό της (πάντα, δανεικός απ' τον Ατρόμητο). Στο Ελ Πάσο έμεινε δύο «γεμάτες» σεζόν (ως το 2011, 47 συμ./ 1 γκολ), όντας σταθερά στην... κλειστό γκρουπ των καλύτερων παικτών της και πέρσι, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με το «αστέρι», μετακόμισε στους Πράσινους της Φυλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα