Στην φυλακή γιατί... φιλήθηκαν δημόσια!

12:43 25/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας 28χρονος Ινδός και η 25χρονη Φιλιππινέζα φίλη του καταδικάστηκαν σε ένα χρόνο φυλακή γιατί συνελήφθησαν να φιλιούνται δημόσια στο Ντουμπάι.
Ο Ινδός ισχυρίστηκε πως εκείνη την στιγμή έδινε το "φιλί της ζωής" στην σύντροφο του επειδή είχε μια κρίση άσθματος αλλά ο ισχυρισμός του δεν έπεισε τις Αρχές.
Μάλιστα το ζευγάρι θα απελαθεί από την χώρα μόλις εκτίσουν την ποινή τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "The National" το περιστατικό συνέβη στο πύργο του ναυαγοσώστη στην παραλία Jumeirah τον περασμένο Νοέμβριο.
Παρά το γεγονός ότι μετά τη σύλληψή τους, παραδέχτηκαν στους αστυνομικούς

ότι είναι ζευγάρι, ο άντρας και η γυναίκα δηλώνουν αθώοι για αυτό το φιλί που αντάλλαξαν σε κοινή θέα.

"Είναι απόλυτα αναληθές. Δε φιληθήκαμε. Η συνάδελφός μου έπαθε κρίση άσθματος όπως καθόμασταν και της έδωσα τις πρώτες βοήθειες", ήταν η δήλωση του άντρα.

Μάλιστα, στην κατάθεσή του το ζευγάρι δήλωσε ότι κατανάλωσε αλκοόλ χωρίς να έχει άδεια και ότι πήγαν στην παραλία στις 9:30μ.μ., αφού είχαν πιει τα ποτά τους στο ξενοδοχείο τους στη Deira.
Αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού ήταν μόνο η γυναίκα, την οποία ειδοποίησε το παιδί της για το ενσταντανέ που είδε στον πύργο του ναυαγοσώστη. Εκείνη από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι είδε το ζευγάρι σε... πολύ ιδιωτικές στιγμές που διήρκησαν για ώρα. "Τους είδα σε πολύ προσωπικές στιγμές, χωρίς όμως να είναι γυμνοί και αμέσως κάλεσα την αστυνομία", δήλωσε η γυναίκα.

Το δικαστήριο του Ντουμπάι (Dubai Misdemeanour Court) τους καταδίκασε σε 12μηνη φυλάκιση για προσβολή δημοσίας αιδούς, ενώ τους επέβαλε να πληρώσουν και 205 έκαστος για την κατανάλωση του αλκοόλ, που οι ίδιοι παραδέχτηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα