«Με πέταξε στον πάγκο χωρίς εξήγηση»

12:30 25/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Ιταλίας, ο Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ πήρε ξανά θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια της Ρόμα αλλά στο τέλος του αγώνα ξέσπασε κατά του προπονητή του, Ζντένεκ Ζέμαν, για το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Ολλανδός τερματοφύλακας τόνισε: "Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν στις 11 Δεκεμβρίου κόντρα στην Αταλάντα, έξι εβδομάδες είναι πάρα πολλές. Υπέφερα από ένα πρόβλημα

στην γάμπα και ο Γκοϊγκοϊτσέα πήρε την θέση μου. Γιατί έχασα την εμπιστοσύνη του Ζέμαν; Δεν ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Δεν μου έδωσε εξηγήσεις που με πέταξε στον πάγκο και δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω την κατάσταση".
Ο Στεκέλενμπουργκ επέκρινε και την απόφαση του Ζέμαν να αποκτήσει και άλλον τερματοφύλακα, τον Γκοϊγκοϊτσέα: "Επιπλέον, δεν βρίσκω κάποιο νόημα στην απόκτηση του Γκοϊγκοϊτσέα. Ήμασταν ήδη εγώ και ο Λόμποντ, δυο καλοί τερματοφύλακες, υπήρχε ανάγκη και για τρίτο; Ο στόχος μου είναι να βρεθώ στο Μουντιάλ, θέλω να παίζω και όχι να κάθομαι στον πάγκο".

Keywords
Τυχαία Θέματα